Periscope Nedir, Periscope Kayıt Ol, Periscope Nasıl Kullanılır?
Periscope , Twitter’ın internet üzerinden canlı yayın yapmasını sağlayan sosyal bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Periscope üzerinden yapılan canlı yayınlar tüm kullanıcılar tarafından izlenebilmekte.

Periscope Nasıl Kullanılır?

Periscope’u kullanmak için ilk önce Twitter hesabınızın olması gerekiyor. Twitter ile Periscope'a giriş yaptıktan sonra uygulamayı kullanmaya başlayıp canlı yayınlar yapabilirsiniz.

>> BILGISAYARDAN PERISCOPE YAYINLARINI İZLEME

Periscope Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Periscope üzerinden canlı yayın yapmak için; uygulamanın alt bölümünde bulunan kamera simgesine tıklamanız gerekiyor. Bu bölüme tıkladıktan sonra; canlı yayınınızın gizli olup olmayacağını, konumun bildirilip bildirilmeyeceğini ve Twitter’da paylaşılıp paylaşılmayacağını seçip “Start Broadcast”e tıklayıp canlı yayına başlayabilirsiniz.

Periscope'un ayarlar bölümündeki Autosave seçeneği ile canlı yayınlarınızı telefonunuza da kaydedebilirsiniz.

>> PERISCOPE 'DE CANLI YAYIN NASIL YAPILIR?

Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope'a Türkçe desteğiyle birlikte birçok yeni özellik geldi.

Periscope HARİTA ÖZELLİĞİ

Artık Türkçe dil özelliğine kavuşan Periscope'ta en önemli yeniliklerden biri de harita özelliği oldu. Periscope kullanıcıları artık konum bilgisi paylaşan kullanıcıları harita üzerinde görebilecek. Kullanıcılar böylelikle yakınlarındaki yayın yapanları izleme şansı bulacak.

Periscope YAYIN TEKRARLARI

Periscope'a yeni gelen özelliklerden dikkat çekici diğer bir özellik ise, yeniden oynatma özelliği oldu. Kullanıcılar artık Periscope'ta sona eren yayınları tekrar izleyebilecek.
-- sponsor içerik --

---