İçerde dizisinin en ilgi çeken isimlerinden biri olmayı başaran minik karakteri ile ilgili bilgileri ve resimleri nedirkibu.com da bulabilirsiniz.

İçerde dizisi büyük beğeni topladı, bu sezonun en çok izlenen dizileri arasında olacağı kesin gibi gözüküyor. Dizide minik karakteride çok fazla gözükmese bile görünüş olarak bir hayli ilgi çekti. Minik karakteri ile ilgili bilgileri çok yakında burada paylaşacağız. Yorumlarınız için alt kısımda bulunan yorum formunu doldurabilirsiniz.

Seyithan Özdemir dizide mafya babası olan Celal Duman’ın en has adamlarından biridir. Uzun boyu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Minik gerçek hayatında Özel Güvenlik görevi işinde çalışmaktadır.

Muş'ta dünyaya gelen ve son altı yıldır İstanbul'da yaşayan Seyithan Özdemir, çiftçi ve 8 kardeşli bir ailenin en küçük çocuklarından birisidir. İstanbul'a çalışmak için gelen Özdemir, gece kulüpleri ve konserlerde güvenlik işlerini üstlenirken, özel günlerde ise sanatçı ve iş adamlarına yakın korumalık yapmaktadır.

Özdemir'in kariyeri içerisinde dizi oyunculuğu hikayesi ise Yönetmen Tolga Karaçelik'in patronunu aramasıyla başlamış. Karaçelik'in uzun boylu ve esmer birisini talep etmesi üzerine patronu 2,05 boyundaki Seyithan'ı uygun görmüş ve Tolga Karaçelik ile bir araya getirmiştir.
Daha önceleri bazı cast ajansları aracılığıyla birer bölümlük roller alan Özdemir, gelen bu teklife sıcak bakmış ve teklifi kabul etmiştir. Daha önce oynadığı rollerde heyecanlandığını fakat İçerde dizisi ile bu heyecanını dile getiren Seyithan Özdemir, heyecanını yenmesinin en önemli nedeni olarak konuşmamasını gösteriyor.
www.nedirkibu.com
Oynadığı sinema filmleri Panzehir, Baskın, Hannas, Samaşık
Boyu 2,05 metre civarındadır.
Doğum tarihi 1982
Seyithan Özdemir Kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Seyithan Özdemir

Seyithan Özdemir
İçerde Dizisi Minik
İçerde Dizisi Minik
İçerde Dizisi Minik
İçerde Dizisi Minik
İçerde Dizisi Minik

Gündelik hayatta da konuşmayı pek fazla sevmeyen Özdemir, buna karşılık dinlemeyi çok seviyor. Her ne kadar konuşmayan bir yapıya sahip olsa da, dizi içerisinde aldığı roldeki suskunluğuna yönelik kaygılarını Yönetmen Tolga Karaçelik ile paylaşan Özdemir, kendisiyle aynı rolü paylaşan diğer arkadaşının kendisiyle dalga geçtiğini ve kendisinin de diyaloglara sahip olmak istediğini belirtmiştir. Buna rağmen yine de ılımlı tavırlar sergileyen Özdemir, yönetmenin kararına saygı duyduğunu, kararın Tolga Karaçelik tarafından verileceğini ifade etmiştir.
Yüz ifadeleri ve karakteristik duruşu ile ilgili de yorumda bulunan oyuncu, günlük hayatta diğer insanların yüz ifadelerine yönelik yorumlarına kulak asmadığını, kendisiyle barışık yaşadığını ekliyor.
Çok tanınmak istemediğini de ifade eden Özdemir, ünlü olmanın aslında bir dezavantaj olduğu, çok tanınınca fotoğraf çektirmek isteyen hayranlar nedeniyle rahat hareket edemediğini söylüyor.
-- sponsor içerik --

---