Kilo sorunu olanlar için denenmiş bir zayıflama kürü tarifi yazımızda.
Kilo Vermek İçin Mucize Baharat Karışımı Kürü
Öncelikle belirtmekte fayda var, Hamileyseniz veya emziriyorsanız bu karışımı kullanmamalısınız! Ayrıca mide ile ilgili sağlık sorununuz varsa bu karışım size dokunabilir! Bunlar haricinde şimdiye kadar bir yan etkisi belirtilmemiştir.www.nedirkibu.com

Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı zencefil tozu
  • 3 yemek kaşığı tarçın tozu
  • 3 yemek kaşığı kimyon

Bütün malzemeleri biz kavanoza koyup iyice karıştırın. Hepsi bu kadar.

Kullanım şekli: Dilerseniz bir bardak suya çay kaşığı veya tatlı kaşığı kadar yaptığınız karışımı ekleyip içebilirsiniz. Suya katmadan içmek istersenizde yine 1 çay kaşığı veya tatlı kaşığı kadar karışımdan yiyebilir arkasından hemen su içebilirsiniz. Midenizin durumuna göre tatlı kaşığı veya çay kaşığı kullanabilirsiniz.

Kullanım şekli etkiyi değiştirmiyor.
Eğer evde çocuk yoksa eşiniz veya ailenizin kilo problemi varsa ve zayıflamak için bir şey yapmıyorsa yemeklerinizde bol bol kimyon kullanmaya çalışın emin olun müthiş yağ yakıcı bir etkisi var. www.nedirkibu.com
Dozu fazla fazla alıyım daha hızlı kilo vereyim demeyin mide sorunları yaşayabilirsiniz zencefil çok güçlü bir madde çünkü.
Bu kürü uygularken ekmek ve hamur işlerini olabildiğince az tüketmeye çalışın, günlük 2,5 -3 Litre su içiniz. Günlük hoşaf yaparak onuda tüketirseniz bağırsak hareketleriniz düzenlenecektir.
Zencefilin iyi geldiği hastalıklar için tıklayın!
Kimyonun zayıflamaya katkısı ile ilgili haber için tıklayın!
-- sponsor içerik --

---