Sedef hastalığı günümüzde tedavisi kolay olmayan bir hastalıktır, Öncelikle sedef hastalığı ile ilgili bazı bilgiler paylaşacağız sonrasında ise Sedef hastalığından bitkisel bir karışımla iyileşen bir hastanın tarifini paylaşacağız.
Sedef Hastalığını Geçiren Bitkisel Kür Tarifi
Sedef Hastalığını Geçiren Bitkisel Kür Tarifi
Sedef Hastalığı, normalde 3-4 hafta sürede cildimiz kendini yenilerken, sedef hastalığı bulunan insanların cildi, birkaç gün arayla kendini yeniler. Bu yenilenmenin nedeni bilinmemektedir. Bu hızlı yenilenme sonucunda oluşan deri sağlıklı değildir. Bunun yerine yama benzeri kuru ve kaşıntılı kızarıklıklar ile birlikte sedef renginde iri pullanmalar oluşur. Sedef hastalığının henüz nedenleri tam olarak bilinmemektedir.

Halk arasında bilindiği gibi alerjik bir hastalık değildir. Sedef hastalığı, bir bağışıklık sistemi hastalığıdır. Ayrıca hastalık kaşıntı ve ağrıya neden olur. Zaman zaman dinen belirtiler belli zamanlarda bir atak halinde ortaya çıkar. Sedef hastalığı, kronik bir cilt hastalığı olup ömür boyu sürmektedir. Bulaşıcı değildir. Dünyada %1-3 oranında yaygın olan hastalığın birçok türü vardır. En çok görülen türü ise plak tipi sedeftir ve pullanmalara yol açar. Hastaların yüzde 80'inde plak türü sedef görülür. www.nedirkibu.com

Genellikle saç derisini, dirsekleri, el ve ayakları etkileyen sedef hastalığı, vücudun diğer bölgelerinde de çıkabilir. Diğer bir cilt hastalığı olan egzama ile karıştırılır. Ancak bu hastalık, egzamanın tersine derinin dış kısmını etkiler. Kadınlarda veya erkeklerde görülme oranında bir farklılık görülmemiştir.

Sedef hastalığının nedenleri arasında Kanda bulunan akyuvarların anormalliği,Genetik Yatkınlık,Aşırı alkol  ve sigara tüketimi,Stres ve depresyon,Bakteri ve virüs enfeksiyonları,İklim ve cildin tahriş olması,Kullanılan ilaçlar gibi nedenler bulunmaktadır.

Sedef hastalığı için Bitkisel Kür Tarifi

Sedef hastalığı ile ilgili kullanılan bir karışımla sedef hastalığının geçtiği iddia edilmektedir. Yorum ve karışımın tarifi aşağıdaki gibidir.

"Cay karısımı.

  • 30 gr kırlangıç otu
  • 50 gr ısırgan otu www.nedirkibu.com
  • 30 gr çıban otu
  • 1o gr meşe kabuğu
  • 30 gr aynısafa bitkisi
  • 20 gr civanpercemi
  • 20 gr şahtere
  • 20 gr yeşil ceviz kabuğu
  • 30gr söğüt kabuğu

bu bitkileri..Karıştırıp aktarda cektirin. Sabah ögle aksam 1 bardak yudum yudum içiyoruz sedeflerin gecinceye kadar içiyoruz.her gün taze yapıyoruz.Size kolaylık sabahtan caydanlıga 3 tatlı kasıgı cay karısımından katıp 3 bardak kaynamış su döküp 5dk demliyoruz(cay demler gibi) sonra 1 tane termosa koy aksama kadar sıcak kalır tekrar tekrar demlemen gerekmez.

Yani 1 bardak kaynamıs suya 1tatlı kasıgı atıp 5 dk demliyoruz günde 3 bardak içiyoruz.

Bu hastalık karacigerin calısmamasından ileri gelir bitkilerin yanı sıra 6 ay sıkı bir perhiz uyguluyoruz ,sakatat.tüm sosis ve sucuk ceşitlerisirke,salcalı corbalar,portakal çilekkakoo çikolata bal tüketmiyoruz bunlar karacigeri rahatsıxz eder.süt ve sütlü yiyecekler,salata balık sebze bol elma kompostası en faydalı yiyeceklerdir.recetemi uygulayın 3-4 ay içerisinde tek bir sedef kalmaz yani en gec 6 ay diyelim."

Sedef Hastalığını Geçiren Bitkisel Kür Tarifi
Sedef Hastalığını Geçiren Bitkisel Kür Tarifi

Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz. Ayrıca tek tek bitkiler ile ilgili bilgileride araştırmanızı öneririz. Alıntı yaparak paylaşabilirsiniz!

sedef hastalığı bitkisel ile ilgili aramalar
sedef hastalığı bitkisel tedavi ibrahim saraçoğlu
sedef hastalığına iyi gelen yiyecekler
çörek otu yağı sedef hastalığına iyi gelirmi
sedef hastalığı evde tedavi
sedef hastalığına kesin çözüm
sedef hastalığının tedavisi için öneriler
sedef hastalığına çözüm bulundu
sedef hastalığı alternatif tıp
-- sponsor içerik --

---