Erden Kıral´ın yeni filmi 'Gece'de, bir konsomatrisi canlandıran Nurgül Yeşilçay ile ona aşık bira adamı oynayan Mert Fırat’ın sevişme sahneleri çok ses getireceğe benziyor.Mert Fırat’ın sevişme sahneleri çok ses getireceğe benziyor.

Nurgül Yeşilçay Gece Filmi Sevişme Sahnesi!
Nurgül Yeşilçay Gece Filmi Sevişme Sahnesi!
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay 'Aşk Kırmızı' filmindeki sevişme sahneleri hakkında:"O sahneleri, yemek sahnesi çekiyormuşuz gibi çektik. Hiç zorlanmadık."demişti. Erden Kıral’ın yönettiği; Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Nur Süer’in başrollerini paylaştığı paramparça olmuş bir ailenin çarpıcı öyküsünü gözler önüne seren Gece filminin konusu şöyle:

İZMİR´E YERLEŞEN 4 ÇOCUKLU BİR AİLENİN DRAMI

Yeni hayatlarına alışamayan babanın evi terk etmesi ve evin ağabeyi Zahit´in de ortalarda olmamasıyla aile dağılır. Ailenin talihsiz kaderinden nasibini almış evin büyük güzel kızı Süsen bu yıkımdan en çok etkilenen kişisidir. Çocukluk aşkı Yusuf ile evlenen Süsen, zamanla Yusuf´un değişen karakteri ve ağır yaşam koşulları nedeniyle aile kurma ümidini kaybeder.. Aralarındaki aşk git gide ümitsiz bir hal almaya başlar ama birbirlerinden de kopamayan çift hayatın onlara çizdiği çarpık yolda her şeye rağmen birlikte yürümektedirler.

Rol aldığı gece adlı filmin galası ve vizyon tarihi ertelenen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, ' en çok izlenen filmim olacak ' dediği gece filminin gösterim tarihinin önce ertelenip sonra tekrar 14 Kasım’a alınmasına isyan etmiş ve “Vallahi bir b.k anladıysam Arap olayım. Sabır, sabır, sabır.” demişti.
-- sponsor içerik --

---