Uykusuzluk İçin Şifalı Kür Tarifi
Uykusuzluk İçin Şifalı Kür Tarifi

Uyku canlılar için en önemli besin diyebiliriz, nasıl ki yemek yemeden yaşayamazsak uyumadan da yaşayamayız, uykusuzluk vücudumuzu yorar ve bir şekilde hastalıklara açık hale geliriz, uyku bu nedenle çok önemli bir besindir. Vücudumuzu besler.

Uykusuzluk sorunu çekenler konu ile ilgili bir doktor'a başvurabilir tıbbi yardım alabilir, Uykusuzluk sorunu çekenler için farklı ilaçlar mevcut.

Toplumumuzda kimyasal ilaç kullanımından önce bitkisel şekilde çare arayan kişiler oldukça fazla, eğer ki uykusuzluk hastalıktan kaynaklanan bir sorun ise mutlaka tıbbi bir yardım almanız şart, Ancak altında herhangi bir rahatsızlık yatmayan uyku bozukluklarında bitkisel olarak bu sorunu gidermek isteyenler için bitkisel bir kür önerimiz olacak.

Eğer ki uyku ile ilgili sıkıntılarınız varsa, uykusuzluk problemleri için şifalı bir karışım tarifi vereceğiz.

Yatmadan önce zihninizi ve bedeninizi rahatlatmak için aşağıdakileri karıştırın.

Uykusuzluk Sorunu çekenler için kür Tarifi

  • 1/4 çorba kaşığı bal
  • 1/8 çorba kaşığı deniz tuzu
  • 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı
  • Bu karışımı olduğu gibi yutabilir veya bir bardak ılık su içerisine ekleyebilirsiniz – etki aynı olacaktır.

Bu bileşenler yalnızca sağlığınız üzerinde büyük etkiye sahip olmayacak, aynı zamanda uyku kabiliyetinizi arttıracaktır.

Ayrıca günün stresinden, gelecek kaygısından ve ya farklı türlü sorunlarınız var ise bu düşünceleri kafanızdan atmak için kendinize yeni uğraşlar bulmanız en büyük yardımcınız olacaktır. Her şeyi fazla abartarak gözünüzde büyütmek yerine yaparım, hallederim ve ya olan oldu artık mantığı ile kendinizi rahatlatmak her zaman hayata olumlu bakmak uykusuzluğun en büyük ilacıdır.

Uyarı:Alerjiniz olan bir bitkiyi - besini tüketmemeye dikkat ediniz.
-- sponsor içerik --

---