Cep Telefonlarının Kendi Kendine Açılıp Kapanma Sorunu Çözümü

Cep telefonlarıyla ilgili kendi kendine Kapanıp Açılma sorunu yaşayanlara derman olabilecek bir çözüm.Cep Telefonlarının Kendi kendine kapanıp açılma sorununu ( Rest Atması )  çözmek için önce şunu bilmenizde yarar var sorun mekanik kaynaklı olabileceği gibi yazılımsalda olabilir.Mekanik arızalı sorunlarda telefonun garantisi varsa servisine götürmeniz en mantıklısı olacaktır.

Telefonunu bilgisayarınız gibi düşünün çeşitli programlar,oyunlar,müzikler yükleyip silince telefonunuz yavaşlaya bilir,virüs olabilir.Telefonunuzu bu gibi program , virüs kalıntılarından temizlemek için telefona format atmanızı tavsiye ederim.

Telefona Format Nasıl Atılır?

Öncelikle telefonunuza format atmak telefon hafızasındaki bir çok işe yarar bilgi video resim vs. içeriğin silinmesine neden olacaktır.Bu yüzden telefonuzda kayıtlı olan Rehber i sim kartınıza kopyalamanız gerekiyor.Video Resim gibi silinmesini istemediğiniz içerikleride Hafıza kartına kopyalabilirsiniz.

Tüm bu işlemleri yaptığınıza emin olduktan sonra telefona şu numarayı giriyoruz. *#7370# Sonra arama tuşuna basıyoruz.Bu işlemle Telefon fabrika ayarlarına dönüyor.
Eğer hala telefonunuzda açılıp kapanma sorunu varsa sorununuz mekanik arızadan kaynaklanmaktadır.

Bu işlemleri yaparken Oluşacak Arızalardan Kaybolan içerikden NedirkiBu.Com Sorumlu Tutulamaz!
-- sponsor içerik --

---