Filminde sevgilisini oynatacak..

‘Sevimli ve Tehlikeli’ filminin ilk serisinde sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı kamera karşısına geçiren Özcan Deniz’in, yeni filminde ise yeni sevgilisi Buse Narcı’yı oynatacağı öğrenildi.Özcan Deniz, başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı 'Sevimli ve Tehlikeli' adlı filminin ikincisini çekmek için kolları sıvadı.

Geçen sene vizyona giren filminde hatırı sayılır bir gişe sayısı elde eden Deniz, bu kez kadrosunda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. İlk serisinde o dönemde aşk yaşadığı kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı oynatan yakışıklı oyuncunun bu kez 23 yaşındaki yeni kız arkadaşı Buse Narcı'yı oynatacağı iddia edildi.


Sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla aşkları deşifre olan ikiliden Özcan Deniz, Narcı ile bir film projesi üzerine görüştüklerini söylemişti. İlk projede kamera arkasında yer alan Deniz'in yeni seride oynayacağı bildirildi.

Ayrıca bugünlerde dizide oynayan ve set yüzünden yoğun bir çalışma içerisinde olan Deniz'in ise yeni sezonda başka bir film projesi daha olduğu öğrenildi.

-- sponsor içerik --

---