Diş Macunu İle Gebelik Testi...
Diş Macunu İle Gebelik Testi...



Gebelik test kiti almadan evde Doğal Yöntemle Gebelik Testi Yapmak İsteyenler için; şeker ile gebelik testinden sonra diş macunu ile gebelik testi ile ilgili yazımızı sayfamızdan okuyabilirsiniz.

Diş macunu ile gebelik testi ile ilgili deneyimlerinizi ve yorumlarınızı , sayfanın alt kısmındaki yorum formundan bize iletebilirsiniz.

Özellikle bebek hayali olan bayanlar eczanelerden sürekli gebelik test kiti almaktadır bir sure sonra bu sıkıcı bir hal alıp doğal yöntemlerle gebelik öğrenmek isteyen bayanlar için bir öneri. Doğruluk payı en az eczanelerde satılan gebelik testleri kadar güvenilir olduğu söyleniyor. Tabi ki bilimsel olarak en güvenilir testler kan testleridir. 

Diş Macunu İle Gebelik Testi...


Diş macunu ile Test nasıl yapılır gelin birlikte öğrenelim.

Bir kaseye beyaz renkli diş macunu sıkın ve üzerine bir miktar idrarınızı ekleyin ve karıştırın eğer rengi maviye dönerse test pozitif demektir eğer köpürür ve rengi maviye dönmezse negatif sonucu gösterir her ay eczaneden gebelik kiti almaktan sıkılan bayanlar için bir öneri deneyip denememek size kalır.

İlgili aramalar: Diş Macunu ile gebelik testi nedir, Diş Macunu ile gebelik testi nasıl olur, Diş Macunu ile gebelik testi nasıl yapılıyor, Diş Macunu ile gebelik testi nasıl belli olur, Diş Macunu ile gebelik testi ne zaman yapılır, Diş Macunu ile gebelik öğrenme,
-- sponsor içerik --

---