Adnan Oktar'ın Kızları İle Müritleri!

Nedirkibu.com
"Benim bikinili talebem de..."Şu ülkede o kadar ilginç olaylar oluyor ,o kadar ilginç insan tipleri yaşıyorki. Bazen kimin dindar kimin Atatürkçü , Kimin Siyasetci, kimin sporcu, Kimin Şarkıcı olduğunu anlayamıyorum.Bu isimlerin başında da Adnan Oktar geliyor. Kimdir arkadaş bu Adnan Oktar?


Adnan Oktar'ın birde meşhur kedicikleri var!Adnan Oktar'ın en gözde 'Kedicik'lerinden biri olan Tülay Kumaşçı, son paylaştığı bikinili fotoğraf sosyal medyada çok konuşulmuştu.

A9 televizyon kanalındaki kedicikleriyle sohbetinde müritleri hakkında açıklama yapan Adnan Oktar, müzik dinlemeyip, fotoğraf çektirmeyecek kadar koyu dindar talebeleri olduğunu öne sürdü...
"Benim çarşaflı talebem de var bikinili talebem de" diyen Adnan Oktar, Ortodoks dediği dindar müritleri için şunları söyledi;
Aslında benim muhafazakar talebelerimin sayısı çok çok daha fazladır. En az 8-9 misli daha fazladır...
Yani o koyu ortodoks olanlar. Ama onlar ortada olmadığı için görünmüyorlar. Liberal olanlar daha çok ortada görünüyorlar onun için benim diğer talebelerimi bilemiyorlar.

Adnan Oktar muhafazakar müritleri olarak ekrana getirilen fotoğrafı görünce de bombayı patlattı...
"Yok bunlar muhafazakar değil bunlar orta muhafazakar. Asıl muhafazakarlar var oooo...
Çarşaf filan onlara müzik dinletmek de mümkün olmuyor Allah muhafaza... Resim de çektirmiyorlar... Kamera filan asla...
Yorumsuz...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)