Türkiyeyi Futboldan Soğutan Futbolcular!

Nedirkibu.com
Son Yıllarda ki Fenerbahçe -Galatasaray gerginliği sonrası, Süper kupa maçında tekrar karşılaşan iki ezeli rakip yine futboldan çok olaylarla gündeme geldi. Ortaya inanılmaz skandal görüntüler çıktı. Öyleki yabancı basın, Fenerbahçenin milli takımda da forma giyen kalecisi Volkan Demirel'i ayıya benzetti. Ligimizde zaten gol sevincini köpek taklidi yaparak kutlayan Galatasaraylı Melo varken, Şimdi birde lakabı ayı konan bir kalecimiz var. Ne mutlu bize!

Geliri Soma madencilerin ailelerine bağışlanacak maçta her iki rakip takımın taraftarıda tribünleri birbirine kattı.Yani sahadaki futbolcuları aratmadılar.

Gözler tam iki takımın yönetimine çevrilmişken, her iki yönetimde kendi oyuncularının, taraftarlarının yaptıklarını görmezden gelerek karşı takım aleyhine beyanlarda bulundular.

Federasyon bakalım kabadayı kültürüyle yönetilen kulüplere ceza verebilecek mi?

İşte Türk futbolunun geldiği son nokta.İşte Türk Futbolunu uçuruma sürükleyen futbolcular!

'Volkan'ı zehirlemek istiyorum'
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)