Tv8 Songül Karlı Programı, Tv8 Evlendirme Programı

Nedirkibu.com
Uğur Aslan ile birlikte Fox TV'de yaptığı evlilik programıyla ekranların sevilen ismi haline gelen Songül Karlı TV 8'le anlaştı.



Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı, Songül Karlı'yı transfer etti. 11 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlayacak programla birlikta Acun gündüz kuşağını hareketlendirmeyi hedefliyor.


SADECE İZDİVAÇ OLMAYACAK
Programın konseptinin geniş tutulacağı, sevdiğine kavuşmak isteyenler, şifa bekleyenler, "aldatıldım" diyenler, işsizlik çekenler, maddi zorlukları aşıp okumak isteyenlerin programın konusu ve konuğu olacağı öğrenildi.
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

  1. merhaba ben 25 yaşındayım ismim Hatice, manisada oturmaktayım.Programınıza katılmak istiyorum.sabit maaşı ve evi olan bir bey ile tanışmak ve evlenmek istiyorum. ege marmara veya iç anadolu bölgesine gelin gidebilirim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder