Pokemon Go çılgınlığı tüm dünyayı sardı. Henüz sadece iki ülkede resmi olarak indirilmeye sunulmuş olan Pokemon Go oyunu normal şartlarda Türkiye'den indirilemiyor; ancak izleyeceğiniz birkaç yöntemle telefonunuza Pokemon Go'yu indirebilmeniz mümkün. Her ne kadar Türkiye'de oynayabilmek mümkün olsa da Pokemon Go'yu resmi olmayan şekilde telefonunuza indirmek cihazınıza zarar verebilir. Pokemon Go'ya olan ilgili beklenenden de fazla oldu; resmen Türkiye'de yayınlanmamış olmasına karşın pek çok kullanıcı telefonuna oyunu indirmek için yöntemler arıyor. Pokemon Go'dan biraz bahsedelim isterseniz: Japonya’da 1995’te yaratılan çizgi dizinin ilk mobil oyunu Pokemon Go, iOS ve Android cihazlarda oynanabiliyor. #PokemonGo etiketi iki gündür sosyal medyada trend.



Pokemon GO oyunu Türk kullanıcıları için kısa bir süre önce çıktı. Akıllı telefon kullanıcılarının dikkatini en çok yeni oyunlar çekiyor. Yeni çıkan ve merakla beklenen mobil oyunlardan birisi de Pokemon GO oyunu oldu. Geçmişten günümüze kadar gelen ve çok sevilen Pokemon oyunu artık Türkiye'de de oynanabiliyor. Henüz tüm ülkelerde olmasa da birkaç ülkede çıkan mobil oyun büyük ilgi gördü. 1990'lı yıllara çizgi filmi ile damga vuran Pokemon bu kez de oyunu Pokemon Go İOS apk adı ile İOS kullanıcılarına sunuldu. Mobil oyunlar ilk olarak öncelikle İOS kullanıcıları ile buluşurken daha sonra Androidli cihazlara geliyordu. Fakat Pokemon Go Andriod cihazlar içinde İOS'ile aynı anda geldi. Grafik efektleri ile de beğeni kazanan Pokemon GO Türkiye de ki hayranlarını çok sevindirdi. Bir dönemin efsanesi olan çizgi filmin oyunu ücretli mi ücretsiz mi? Çıktığı andan itibaren herkesin beğenisini kazanan oyun için farklı telefon modeli kullanıcıları Pokemon GO android apk indirme linklerini araştırdı. Dünyada büyük yankı uyandıran oyun aynı zamanda ilginç olayların yaşanmasına da neden oldu.

POKEMON GO NASIL YÜKLENİR?
Nintendo ve Niantic işbirliği ile geliştirilen Pokemon Go, pokemonları gerçek hayata dahil ediyor. Pokemon Go ile kendi sokağınızda pokemon aramaya hazır olun. Oyun akıllı bir bileklik yardımı ile oynanıyor. Pokemon Go nasıl yüklenir sorusunun yanıtı da belli oldu. Henüz resmi olarak ülkemize gelmese de kullanıcılar APK indirme işlemi yaparak oyunu oynayabiliyor. Gerçeklik üzerine kurulu olduğu için oyunu oynayanlar yataklarında, dışarıda, yemek yerken ve daha birçok yerde pokemon avlayabiliyor. Oyun ile ilgili Avustralya'da polis, "Karşıdan karşıya geçerken telefonunuza bakmayın. Pokemon avlarken ölebilirsiniz." diyerek halkı uyardı. Pokemon Go yükleme işlemi APK ile yapılıyor.

POKEMON GO İOS VE ANDROİD APK SİSTEMİ İLE OYNANIYOR
Birçok kişi tarafından heyecanla beklenen Pokemon GO İOS kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Özellikle ücretsiz olmasından dolayı kullanıcılar büyük ilgi gösterdi. Sadece İOS değil aynı zamanda Pokemon GO Android işlemcili telefonlarda da ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Grafikleri ve görselleri ile ilgi çeken oyun arıtılmış gerçeklik üzerine kurulu olarak sunuldu. Pokemon GO ile Venusaur, Charizard ve Pikachu gibi karakter artık mobil cihazlarda olacak. Oyunda Ash gibi Pokemon eğitmeni olabildiğiniz gibi ava da çıkabilmek mümkün oluyor. Henüz tabletlerde kullanılamayan oyun ilk kez Avusturalya ve Yeni Zelanda'da indirilebiliyordu. Nintendo diğer ülkelerin oyun için biraz daha beklemesi gerektiğini belirtn açıklama yaptı. Pokemon GO İOS ve Android APK sistemi yüklenerek ülkemizde de oynanabiliyor.

POKEMON GO NASIL YÜKLENİR?
Pokemon go oyununu yüklemek için aşağıda bulunan telefonunuza ya da tabletinize uygun işletim sistemi linkini tıklayarak ve karşınıza çıkan adımları takip ederek indirebilirsiniz. Pokemon Go ücretsiz bir oyundur. Oyunu indirmek için YÜKLE butonunu kullanabilirsiniz.

POKEMON GO ANDROİD APK İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
POKEMON GO İOS APK İÇİN TIKLAYIN

Çok yakın zamanda Pokemon Go oyunu Google Play ve Apple Store uygulamalarından da indirilebilecek.
-- sponsor içerik --

---