İnstagram hesabınızı kapatmak için eskiden direk olarak sil seçeneği vardı ancak yeni güncellemeler ile birlikte instagram hesabınızı dondurabiliyorsunuz.

İnstagram Hesabımı Açamıyorum! İnstagram Hesabınızı Geri Almanın Çözümü!
İnstagram Hesabını Dondurma İşlemi Nasıl Yapılıyor? Resimli Anlatım!

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra https://instagram.com/accounts/edit/ adresine giriş yapın.

İnstagram hesabınızı dondurmak için bu adımları izleyin.
Dondurma ile ilgili seçeneği bulun ve sizden hesabınızı neden dondurmak isteyeceğini soracaktır. Anket amaçlı. Ordan size en uygun cevabı seçerek gönder butonuna tıklayın. Ve instagram hesabınızı dondurdunuz.

Instagram hesap dondurma
İnstagram Hesabını Dondurma

İnstagram hesabınızı tekrar açmak istediğinizde ise hesabınıza giriş yaparak tekrar instagram hasabınız aktif hale geliyor.

Hesabınızı açtığınızda eksik fotoğraflarınız varsa bu fotoğraflar bir süre sonra kendiliğinden gelmektedir.

Hesabınızı dondurduktan sonra tekrar açmak isterseniz cep telefonunuzdaki instagram uygulaması üzerinden açmak zorundasınız aksi halde kullanıcı adı yada şifre hatası verecektir.

Kullanıcı adı ve şifrenizi unuttuğunuzda hesabınızı da hesabınızı yeniden açmanız zor olacaktır

Önemli: Hesap dondurma işlemi 7 gün içerisinde sadece birkez yapılabiliyor. Yani hesabınızı dondurdunuz, 3 gün sonra açtınız. Yeniden dondurabilmek için 4 gün daha beklemeniz gerekiyor. Hesabınızı şimdi dondurdunuz diyelim hemen açamıyorsunuz hemen açmaya çalıştığınızda hata veriyor dondurduğunuz hesabı açabilmek için 3,4 saat beklemeniz gerekiyor.
-- sponsor içerik --

---