Ünlü aksiyon serisinin devam filmi "Hızlı ve Öfkeli 8" vizyonda...

Hızlı ve Öfkeli 8 internetten izlemek isteyenler içinde bilgi verelim. Bildiğiniz gibi özellikle vizyondaki filmleri internetten yayınlamak suç. Yayınlayan siteler ise belirli bir süre içinde telif hakkı uyarısı ile karşı karşıya kaldıklarından sitelerinden Hızlı ve Öfkeli 8 filmini kaldırmak durumunda kalıyorlar, Hızlı ve Öfkeli 8 filmini indir, izle gibi başlık atan film izleme siteleri sadece fragmanı yayınlayabilirler. Bu nedenle filmi izleyecekseniz en sağlıklısı sinemada izlemek...

Hızlı ve Öfkeli 8 İndir
Hızlı ve Öfkeli 8 Türkçe Filmin Konusu ve Fragmanı İzle

Gelelim Hızlı ve Öfkeli 8 filmi ile ilgili bilgilere..

"Hızlı ve Öfkeli 8"

Yönetmen koltuğunda, "İtalyan İşi", "Arabulucu" ve "Adalet Peşinde" gibi filmlerle adını duyuran F. Gary Gray'nin oturduğu filmin ortak yapımcılığını ise Neal H. Moritz, Vin Diesel ve Michael Fottrell üstlendi.

Filmin başrollerini, Theron'un yanı sıra Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood ve Kurt Russell paylaşıyor.

Senaryosunu Chris Morgan ile Gary Scott Thompson'un kaleme aldığı filmin çekimleri, Küba, İzlanda ve Amerika'da yapıldı.


Orijinal ismi "Fast and Furious 8" olan filmin konusu kısaca şöyle:

"Yıllardır birlikte çalışan, adeta aile gibi olan ekibin beyni Dominic Toretto (Vin Diesel), eşi Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher'ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet etmiştir. Cipher tam bir teknoloji dehasıdır ve gerçek bir kaos çıkarabilmek için Dom'u da yanına çekmiştir. Bu olayın şokunu atlatmaya çalışan ekip, Cipher ve Dom'u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw'un da (Jason Statham) yardımına ihtiyaç duyacaktır."

Hızlı Ve Öfkeli 8 İzle (Fragman)

-- sponsor içerik --

---