2017 Ramazan Orucu Ne Zaman Başlıyor? 2017  İlk Oruç Ne Zaman?
Ramazan Orucu Ne Zaman Başlıyor?İlk Oruç Ne Zaman?

2017 Ramazan Orucu ne zaman başlayacak? Ramazan ayı ne zamana, hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramı tatili hangi tarihler arasında olacak?Ramazan ayı, orucu ve tatil tarihi detayları haberimizde.

2017 Ramazan Orucu ne zaman başlıyor? 2017 Ramazan Orucu ne zaman başlıyor? 
2017 Ramazan ayı ve orucu ne zaman başlıyor? Bu yıl Ramazan Bayramı tatili hangi tarihte olacak? 

Milyonlarca internet kullanıcısı ramazan ne zaman başlayacak sorusunun cevabını arıyor. Peki Ramazan tatili ne zaman başlayacak? Ramazan ayı ile ilgili tüm bilgiler nedirkibu.com da!

RAMAZAN AYI NE ZAMAN BAŞLIYOR ?

Hicri takvime göre yılın dokuzuncu ayı olan Ramazan’ın ne zaman başlayacağı vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Her türlü hayır,  

rahmet ve bereketi içerisinde barındıran Ramazan ayının bu yılki başlangıç tarihine göre planlarını erteleyecek veya öne çekecek olan vatandaşlar, “2017 Ramazan başlangıcı ne zaman? Ramazan bayramı ne zaman?” gibi soruları sık sık dile getiriyor. Vatandaşlar, hem bu soru işaretlerinin yanıtını hem de tüm Müslüman alemi için önemli olan diğer günlerin hangi ay ve günlere denk geldiğini Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi sitesi üzerinden görüntüleyebiliyor. Diyanet'in sayfası üzerinden yayımladığı dini takvim listesinde üç ayların en kıymetlisi Ramazan’ın başlangıç tarihi de yer alıyor.

2017 Dini takvimine göre bu yıl üç aylar 29 Mart 2017'de, Ramazan ayı ise 27 Mayıs 2017'de başlayacak. Üç gün sürecek Ramazan Bayramı'nın ilk günü 25 Haziran Pazar gününe denk gelecek.
-- sponsor içerik --

---