Tvlerde Satılan Cep Telefonları Ne Kadar Güvenli?
Son zamanlarda Televizyon kanalları ve internet sitelerinde 100 tl ile 300 tl arasında satılan cep telefonlarından sipariş verip alanların yarısından çoğu bu durumdan şikayetci. Bu durumdan şikayetci olmalarının en başında yanıltıcı reklam anlayışı geliyor. Elbetteki 2000 TL civarında satılan bir ürünü 179 TL ye satılan bir ürün ile karşılaştıramayız. Ancak yapılan reklamlarda söylenilen özelliklerin neredeyse hiç biri doğru değil. Aldatmaca tamda bu noktada başlıyor.

Telefonla birlikte size tek taş yüzük bile gönderiyorlar, tek taş yüzüğü incelemeye bile gerek yok diye düşünüyorum:)

İnternette Küçük bir araştırma yaptığımız zaman Bu ucuz telefonların nasıl bir özellikte olduklarını zaten anlayacak ve beklentilerinizi düşüreceksiniz.

Bir arkadaş televizyondan sipariş verdiği samsung 4 görüntüsünde olan bir telefonu incelemiş. Tabiki bu arkadaş şanslılarda, çünkü gelen telefonların çoğunda arıza mevcut ve iadesi çok çok zor. Ne olursa olsun telefonu alırken faturasının olup olmadığını kontrol edin. Çünkü Faturasız şikayet etme hakkınız yok gibi birşey. Fatura çıkmaz ise maliye bakanlığına şikayette de bulunabilirsiniz.

Gelelim Televizyonda satılan telefonların incelemesine (NOT:Çakma telefonların içerisinde Belkide en güzel en kaliteli telefonlarından birisidir bu tanıtılan telefon.Bu kadar şanşlı olamayabilirsiniz!Tanıtımdaki telefonu beğenip sipariş verip oyuncak denecek bir telefonlada karşılaşabilirsiniz.Bizden uyarması!)



Aşağıda izleyeceğiniz videoda ise internet üzerinden cep telefonu satışı yapan kişilere, polis tarafından yapılan baskının haberini izleyebilirsiniz. Siz siz olun güvenmediğiniz Televizyon kanallarından, internet sitelerinde ürün satın almayın!


-- sponsor içerik --

---