galatasaray logo blogger ile ilgili görsel sonucu
Galatyasaray'ın Yeni Hocası Cesere Prandelli!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin 7 Temmuz Pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile anlaşmaya vardıklarını ve deneyimli teknik adamın 7 Temmuz Pazartesi günü göreve başlayacağını açıkladı.
Aysal, GSTV'ye yaptığı açıklamada Prandelli'nin belirledikleri kriterleri karşıladığını anlatarak, "İtalya Futbol Federasyonu ile sözleşmesi bulunduğu için Prandelli ile resmi bir görüşme yapamadık. Kontratını bitirdikten sonra görüşmeleri başlattık. Bizim koyduğumuz kriterlerin tamamına sahip bir hoca olarak göründü. Cesur, çalışkan, disiplinli, başarıya aç ve deneyimi, hocayı bizim için cazip bir hedef haline getirdi. Görüşmelerimiz son derece olumlu geçti. Kesin transferi de 1-2 gün içinde borsaya bildireceğimizi tahmin ediyorum" diye konuştu. Öte yandan Galatasaray, teknik direktörlük görevi için İtalyan çalıştırıcı Cesare Prandelli ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti.

GALATASARAY'IN YAPTIĞI AÇIKLAMA
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğü için şirketimiz ile deneyimli İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli arasında görüşmelere başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.MLa Gazetta Dello Sport'a göre; Galatasaray, Prandelli ile seneliği 4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. 500 bin Euro da şampiyonluk bonusu var.

İtalyan teknik direktörle görüştükten sonra bu sezon sarı-kırmızılı taraftarlara gönül rahatlığıyla şampiyonluk vaat ettiğini aktaran Ünal Aysal, "Hocanın, kriterlerimizin hepsini doldurur nitelikte olduğunu gördüm. Şu anda içim rahat olarak Galatasaray taraftarlarına, bu sezon lig şampiyonluğunu vadedebilirim. Hocamız, büyük bir ihtimalle pazartesi günü takımın başında olacak ve sezonu oyuncularla açacak" ifadelerini kullandı.
-- sponsor içerik --

---