Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Beşiktaş, İngiliz devi Arsenal ile eşleşti. Beşiktaş Arsenal'i kuradan çekerek muhtemel 5 rakibinin arasında en zorlu rakip ile eşleşti. Beşiktaş Arsenal karşısında turu geçip gruplara kalması herkes tarafından zor denilsede, siyah-beyazlı futbolcular turu geçeceklerine inanıyor.


Beşiktaş Arsenal maçı 19 Ağustos Salı günü oynanacak. Beşiktaş Arsenal maçı saat 21:45'te başlayacak. Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş Arsenal maçının hakemi hafta sonuna kadar belli olacak. Beşiktaş Arsenal maçı öncesi çalışmalarına devam ederken kadroda önemli bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş Arsenal maçında koz olarak Demba Ba'yı kullanacak. Takıma çabuk alışan ve morali yüksek olan Senagalli golcü Arsenal karşısında Beşiktaş'ın en önemli gol silahı olarak gözüküyor.

BEŞİKTAŞ ARSENAL MAÇI STAR'DA !
Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Beşiktaş Arsenal maçı Star Tv ekranlarında olacak. Genelde D Smart şifreli kanalda yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçların aksine Beşiktaş Arsenal maçı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.


-- sponsor içerik --

---