BANA BABA DEDİ DİZİSİ

Tv8'nin yepyeni dizisi olarak yakında başlayacak olan Bana Baba Dedi dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan yeni diziler arasında.


İlk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar ve 3 Adam programları ile tanıdığımız Eser Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak bu dizinin başrolleri.
Çekimleri başlayan ve çok yakında Tv8 ekranlarında başlayacak olan dizinin usta oyuncularından bir diğer isim ise MFÖ grubunun başarılı ismi Özkan Uğur oluyor.
En son olarak O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak gördüğümüz Özkan Uğur Bana Baba Dedi dizisine oyunculuğu ile renk katacak olan isimlerden biri oluyor.
Bana Baba Dedi dizisinin başarısı ve seyirci tarafından alacağı beğeni oranı ve izlenme oranları televizyon karşısında olan dizi severler tarafından merak edilen konulardan.

Komedi türü olarak Tv8 ekranlarında başlayacak olan Bana Baba Dedi dizisi çok yakında Tv8 ekranlarında.

BANA BABA DEDİ DİZİSİ KONUSU

Tv8 ekranlarının yeni dizisi Bana Baba Dedi dizisinin konusu eğlenceli oyuncu kadrosu kadar komik ve eğlenceli.

Birbirlerine sıkı bağlar ile bağlı olan üç kafadar arkadaş ve iki kardeşin en sevdikleri arkadaşları oturdukları evin alt katına taşınır.

Böylece daha da çok vakit geçirmeye başlayan bu üç arkadaşın başından geçen ilginç olaylar ve komik hikayeler anlatılıyor.

Bir gün kapılarına bırakılan çocuk ile daha da içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar zinciri iyi anlaşan üç arkadaşın bütün hayatlarını alt üst edecek.

BANA BABA DEDİ DİZİSİ OYUNCULARI
Birbirinden başarılı ve usta oyuncuların yer alacağı Bana Baba Dedi dizisi yakında izleyici karşısına çıkacak ve keyifli anlar yaşatacak.

Baş rollerinde Eser Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak rol alıyor Özkan Uğur gibi usta isim ise bu ekibe destek veriyor.

Eser Yenerler - Oğuzhan Koç
İbrahim Büyükak -  Özkan Uğur
Ersin Korkut -Yağmur Tanrısevsin
Gülsüm Alkan- Gözde Mutluer

Aramalar:

dizi, bana baba dedi dizisi, bana baba dedi dizisi ne zaman başlayacak, bana baba dedi dizisi konusu, bana baba dedi dizisi oyuncu kadrosu, bana baba dedi tv8, bana baba dedi dizisi hangi gün,bana baba dedi dizisi eser,tv8 bana baba dedi,tv8 yeni dizisi bana baba dedi,bana baba dedi ne zaman başlıyor,eser oğuzhan ibrahim yeni dizileri,3 adam yeni dizisi,tv8 yeni dizi
-- sponsor içerik --

---