TV8'in en başarılı yarışmalarından biri olan ve en çok izlenenler arasında olan İşte Benim Stilim yarışması 3. sezon ile ve birbirinden güzel yeni yarışmacıları ile ekranlarda olamaya devam ediyor.

İşte Benim Stilimde bakalım 3. sezonda neler yaşanacak ve yarışmacılar kimler olacak gibi bir çok merak edilmektedir. Bilindiği gibi işte benim stilim yeni sezon yarışmacıları, 2. sezon bölümleri yayınlanırken aralarda gelen ve yıldız alan yarışmacılardan oluşacaktır. Sizlere bu yazımızda İşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacıları kimler yeni sezon yarışmacı isimleri neler gibi bilgileri paylaşacağız.

İşte Benim Stilim Yeni Sezon Yarışmacıları Kimler

01- İşte Benim Stilim Melis Saman
02- İşte Benim Stilim Gözde Bozacı
03- İşte Benim Stilim Elif Çiftçi
04- İşte Benim Stilim Buse Taşçı
05- İşte Benim Stilim Sevgi İnci Kılınç
06- İşte Benim Stilim Merlin Terrane 

07- İşte Benim Stilim Pelin Yaz
08- İşte Benim Stilim Aybüke Armağan
09- İşte Benim Stilim Cansu Nur Çufal
10- İşte Benim Stilim Nimet Çete
11- İşte Benim Stilim Tümay Tali
12- İşte Benim Stilim Gülsüm Tepe
13- İşte Benim Stilim Yağmur Güneş Toprak
14- İşte Benim Stilim Gülşah Yılmaz
15- İşte Benim Stilim Armağan Güngör
16- İşte Benim Stilim Hülya Dinç
17- İşte Benim Stilim Cansu Eğinovası
18- İşte Benim Stilim Çağla Somuncu
19- İşte Benim Stilim Ezgi Ünal



Tv8 İşte Benim Stilim 3. sezon yarışmacı isimleri yukarıdaki gibidir. Birbirinden güzel ve iddialı yarışmacılardan oluşan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları hakkındaki bilgilere ve yarışmacıların biyografi bilgileri ile işte benim stilim yarışmacılarının resimlerinenedirkibu.com dan ulaşabilirsiniz.

Aramalar:
işte benim stilim yeni sezon yarışmacı isimleri, işte benim stilim yeni sezon, işte benim 3. sezon yarışmacıları kimler, işte benim stilimdeki yeni yarışmacılar, iste benim stilim yeni yarismacilari, işte benim stilim üçüncü sezon yarışmacıları, iste benim sitilim yeni kızlar, iste benim stilim 3. sezon kızları
-- sponsor içerik --

---