Kansere iyi gelen sarımsak, elma sirkesi ve bal karışımı ile ilgili Şifalı Bitkiler kategorsi yazı dizimizde sizler için paylaşıyoruz.

Elma Sirkesi, Sarımsak ve Bal Karışımı, Kansere Çare mi?
Elma Sirkesi, Sarımsak ve Bal Karışımı, Kansere Çare mi?
Günümüzün en korkulan hastalıklarından birisi olan kanser ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla sürüyor. Tıbbi araştırmaların yanında bitkisel desteklerinde önemi bazı bilim adamları ve doktorlar tarafından hafife alınmadan inceleniyor.

Pek çok hastalığın iyileşmesinde oldukça etkili olan bu karışım sarımsak, elma sirkesi ve bal ile oluşturulmaktadır. Soğuk algınlığından yüksek tansiyona, iltihap, astım, yorgunluk ve halsizliğe, infertilite ve hatta kansere kadar birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra, kötü kolesterol (LDL) düzeyini düşürmeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yaramaktadır. Bilimsel araştırmalar ve çalışmalara bakılacak olursa sarımsak, elma sirkesi ve bal karışımının kanser hastaları üzerinde oldukça iyi etkileri görülmüştür. Karışımı kullanan bazı hastaların kanserin etkilerinden korunduğu, kanseri yendikleri bile belirtilmektedir.

Elma Sirkesi, Sarımsak ve Bal Karışımı, Kansere Çare mi?
Bu mucizevi üçlü karışımın aç karnına tüketilmesi gerekmektedir ki, etkisi çok daha fazla olabilsin. Yüksek tansiyon hastası olan kişilerin, bu karışımı kullanmaya başladıktan yaklaşık 2 hafta sonra tansiyonlarının ve kötü kolesterol düzeylerinin önemli ölçüde düştüğü tespit edilmiştir.
Karışımında kullanılan sarımsak, elma sirkesi ve bal normalde sıkça tükettiğimiz doğal besin maddeleri olduğundan, aynı zamanda doğal ilaç vasfında olduğundan yan etkileri olmadan güvenle tüketilebilecek besinlerdir. Düzenli bir şekilde tüketilmesi bağışıklık sistemi üzerinde güçlendirici etki sağladığından vücudun direncini arttırmaya yaramaktadır.

Sarımsak, elma sirkesi ve bal karışımının hazırlanması:
Gerekli olan malzemeler;

  • 10 diş sarımsak,
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 çay bardağı bal ( mümkünse organik bal )

Yapılışı;
Hazırladığınız malzemeleri bir blender’a koyun ve 1-1,5 dakika kadar karıştırın. Karıştırdığınız malzemeleri cam bir kavanozun içine alıp kapağını kapatarak buzdolabınıza yerleştirin. Hazırlamış olduğunuz karışımı maksimum 5 gün içinde düzenli şekilde tüketin. 5 gün içinde karışım bitmediyse kalanı da tüketebilirsiniz. Bozulmamış olsa da ilk 5 günkü kadar etkili olmayacaktır.

Tüketme şekli;
Hazırladığınız karışımı tüketmek için farklı yöntemler uygulayabilirsiniz. Dilerseniz her sabah uyanır uyanmaz hiçbir şey yemeden aç karnına 1 tatlı kaşığı alabilir, tadını beğenmiyorsanız da normal bir suyun içine ya da sürekli içtiğiniz meyve suyunuzun içine ilave ederek de tüketebilirsiniz. Tüketilmesi sırasında dikkat edilecek en önemli nokta aç karnına içilmesidir.
-- sponsor içerik --

---