Akciğer Kanserine Karşı Antioksidan Kürü Tarifi
Akciğer Kanserine Karşı Antioksidan Kürü Tarifi


Akciğer kanseri
başta olmak üzere kanser türleri üzerinde etkili olan antioksidan yüklü bu karışımla vücudunuzda bağışıklık sisteminizi arttırarak hastalıkla mücadele edebilirsiniz.

Kanser, vücutta var olan kanser öncesi hücrelerin büyümesi ve gelişmesi ile oluşan bir hastalıktır. Kanserin oluşumuna neden olan etmenler arasında sağlıksız beslenme, sigara kullanımı, stres, enfeksiyon hastalıkları, alkol ve hijyen şartları gösterilebilir.

Gün geçtikçe görülme sıklığı artan kanser çeşitlerinin oluşma riskini %30-40 oranında düşürme şansının bizim elimizde olduğunu belirten Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel akciğer kanserine karşı nasıl beslenilmesi gerektiğini anlattı.

"İdeal ağırlıkta olmak; sarımsak, brokoli, karnabahar, brüksel lahanası, soğan tüketimini arttırmak; kurubaklagil, tam tahıllı ürünler gibi lif kaynağı besinler tüketmek; sebze meyve tüketimini arttırmak; kızartma, kavurma gibi yöntemler tercih etmemek ve nitrit, nitrat gibi maddeleri içeren hazır gıdalardan uzak durularak kanser hastalığının görülme riski düşürülebilir.

Sigara, vücudun savunma sistemini etkiler ve bağışıklık sistemini düşürür. Bu yüzden sigara tüketen bireylerin antioksidan kaynağı olan A,C ve E vitaminlerinden zengin beslenmeleri gerekmektedir." dedi.

Akciğer kanserine düşman antioksidan kür tarifi
Kanser riskini düşürmek ve akciğeri temizlemek için antioksidan kaynağı olan Akciğer Kanseri Düşmanı Aktioksidan Kür’ü tüketebilirsiniz.

Malzemeler:
Fındık büyüklüğünde taze zencefil
4-5 dal tere
1 diş sarımsak
1 çay bardağı kaynatılmış keçiboynuzu suyu

Hazırlanışı:
Bütün malzemeler 1 çay bardağı kaynatılmış keçiboynuzu suyuna karıştırılıp blenderdan geçirildikten sonra içilebilir.

Kür haftada 1 defa tüketilebilir.

Kaynak:HABER7
-- sponsor içerik --

---