Çocukları Agresifleştiren 10 Yiyecek!
Çocukları Agresifleştiren 10 Yiyecek!

Bilim adamları Çocukları agresif yapan 10 yiyeceği açıkladı! Bu yiyecekler çocuklarda bazı sağlık sorunlarına neden olabildiği için çocukları agresifleştirdiği belirtiliyor.

Tavuk kanadı

Tavuk kanadı yiyen çocukların daha agresif ve saldırgan hale geldikleri anlaşılmış. Araştırmacılar çocukların ısırarak tükettikleri besinleri yedikten sonra saldırgan hale geldiklerini belirtiyor ve ekliyor, özellikle yatmadan birkaç saat önce çocuklarınıza kesinlikle tavuk kanadı yedirmeyin

Mantar

Bu besin kaynağının yabani olanları zehirlenmelere hatta halüsülasyonlara neden oluyor.

Asitli içecekler

İçeriğinde asit bulunan yiyecek ve içecekler mide ve bağırsak hastalıklarına neden oluyor.

Sosis

Özellikle 10 yaşından küçük çocuklara sosis yedirilmemelidir. 10 yaşından küçük çocuklarda görülen boğulmaların genellikle sosis yüzünden olduğu belirtiliyor.

Dondurma

Dondurma çabuk bozulma özelliğinden dolayı içeriğindeki maddeler bağırsak hastalıklarına yol açıyor.

Fıstık

Fıstık, genel olarak alerji hastalığı çok sık görülen bir besin kaynağı. Ölümle sonuçlanan birçok hastalığın fıstık alerjisinden olduğu anlaşılmıştır.

Hamur işi 

Hamur işi çok tüketildiğinde kolesterol dengesinin bozulmasına neden oluyor.

Dondurulmuş gıdalar

Bu tür gıdaların dondurulma işlemleri esnasında zararlı organizmaların üremesinden dolayı mide ve bağırsak rahatsızlıklarına neden oluyor.

Çikolata

Çikolata yüksek oranda şeker ve kakao içerdiği için kandaki kolesterol miktarını yükseltiyor.

Ton balığı

Çok fazla tüketilen bir besin olmasına rağmen aşırıya kaçıldığı durumlarda, sinir sistemine zarar vererek kalp krizi riskini çoğaltıyor.

-- sponsor içerik --

---