Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, Süper Lig 6. haftasının en önemli maçı. Bu hafta Süper Lig'de Süper Lig'in iki büyük kulübü karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı, öncesi, sonucu ve sonrası ile haftanın en çok merak edilen karşılaşması. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı biletleri ne kadar? İşte Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi önce takımların son durumları...

23 Eylül Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Bilgileri

Fenerbahçe - Beşiktaş maçına sayılı günler kala maç biletleri satışa çıktı. Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig 6. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe, yeni sezona pek istediği gibi başlamadı. Özellikle defans ve kalecilerinde performans sorunu yaşayan Fenerbahçe, geçen hafta Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 yenerek biraz moral topladı.

Beşiktaş, son iki sezonun şampiyonu, oturmuş kadrosuna bu sezon birkaç takviye yapan siyah beyazlılar, Galatasaray ile  aynı puanda averajla ikinci sırada. Beşiktaş, geçen hafta İstanbul'da Antalyaspor ile karşı karşıya geldi ve Cenk Tosun ve Querasma'nın müthiş golü ile 2-0 galip geldi.

Peki Süper Lig 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı biletleri ne kadar?

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu hafta amansız bir mücadele verecekler. Bir tarafta kendini toparlamaya çalışan Fenerbahçe, diğer tarafta her hafta form grafiğini yükselten Beşiktaş. Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında en önemli avantajı kendi sahasında taraftar desteği olacak. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 23 Eylül Cumartesi günü saat 19.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. İşte Fenerbahçe - Beşiktaş maçının bilet fiyatları...

23 EYLÜL FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI İZLE BEIN TV - LİG TV
Fenerbahçe - Beşiktaş maçını Beın tv'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?
Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı. Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışına dün başlandı. Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için 20 Eylül Çarşamba günü satışı yapılacak derbi biletleri, 21 Eylül Perşembe gününden itibaren de genel satışa sunulacak.

Sadece "www.passo.com.tr" üzerinden satışı yapılacak biletlerin fiyatları şöyle:

Okul açık-Mi̇gros tri̇bünü: 80 lira

Fenerium üst-Maraton üst A-B H-I blok:100 lira

Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G blok: 120 lira

Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I blok: 180 lira

Fenerium alt-Maraton alt C-G blok: 200 lira

Fenerium alt-Maraton alt D-F blok: 230 lira

Maraton alt E blok: 275 lira

Fenerium alt E blok: 300 lira

1907 tri̇bünü: 400 lira
-- sponsor içerik --

---