Zeytinyağı ve Limon Suyunu Karıştırıp İçerseniz...

Sabah sabah zeytin yağı ve limon suyu içilir mi demeyin. Zeytinyağı ve limon suyunun oldukça faydalı olduğu rahatsızlıklar mevcut.

Gece iyi uyumadıysanız sabah kendinizi yorgun hissedersiniz. Bu durumda üretken olmak zordur. Enerjinizi yeniden toplamak ve kendinizi süper hissetmek için mucizevi bir tarif vereceğiz.

Tekli doymamış yağ, çoğunlukla oleik asit formunda, zeytinyağı sağlık açısından mükemmeldir.

Çoğu hastalığın önde gelen sebebi olan serbest radikal hasarıyla mücadele eder. Bu yağın alınması kardiyovasküler sistem için faydalıdır, aterosklerozu önlemeye ve belirli kanser türlerini önlemeye yardımcı olabilir!


Tarifimiz ise şu: Sadece 1 çorba kaşığı zeytinyağını 1 çorba kaşığı limon suyu ile karıştırıp iyice birleşinceye kadar çalkalayın ve sabahları boş mideye için.

Evet, gerçekten çok basit! Oda sıcaklığında organik limondan oda sıcaklığında organik sızma zeytinyağını karıştırın. Sabahları limon suyu nasıl içilmeli? Hangi yöntem daha faydalı

Size sağlayacağı faydaları şunlar

1. Kabızlıktan Kurtulma
Zeytinyağı, sindirim sisteminizde bir yağlayıcı görev görür. Limon suyu, sindirime yardımcı olacak sindirim sularının akmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca karaciğer ve safra kesesini de uyarır. Limon suyu hakkında 9 gerçek

2. Kardiyovasküler Hastalığı Önleme
Zeytinyağındaki oleik asit, kardiyovasküler sisteminiz için harikalar yaratır.

3. Romatoid Artriti Azaltır
Bu içecek, romatoid artritin neden olduğu ağrı ve iltihaplanmayı azaltacaktır.

4. Karaciğer ve Safra Kesesini Dengeleyin ve Uyarın
Bunu içmek safra taşı oluşumunu önleyebilir ve durdurabilir. Zeytinyağı ve limonu yaklaşık yarım fincan oda sıcaklığında suyla karıştırın. Safra kesesi, böbrekler ve karaciğer detoksuna yardımcı olmak için yemekten 1 saat önce için. Daha fazla limon suyu nasıl çıkarılır?

Bunu düzenli olarak içmeye başlamadan önce doktorunuzla konuşmanız şiddetle önerilir. Ve eğer safra kesesi probleminiz varsa, çok fazla karın ağrısına neden olabilir.

-- sponsor içerik --

---