Ceviz Sirkesinin Faydaları - Ceviz Sirkesi Kullanıcı Yorumları
Ceviz Sirkesinin Faydaları - Ceviz Sirkesi Kullanıcı Yorumları

Ceviz Sirkesinin Faydaları - Ceviz Sirkesi Kullanıcı Yorumları

Özellikle Almanya'da ceviz sirkesi çok meşhurdur, Sağlığa kattığı yararlardan dolayı Almanya'da bazı rahatsızlıklar için Ceviz Sirkesi çok kullanılır. Cevizin meyvesi, Kabuğu, Yaprağı, Suyu, Yağı derken şimdide size Ceviz Sirkesi hakkında ilginç bilgiler vereceğiz. 

Ceviz ile ilgili faydaları bilgilerin bazılarını yazımınızın en alt kısmında bulabilirsiniz.

Gelelim ceviz sirkesine...

Dünya genelinde Yapılan araştırmalar, ceviz sirkesinin çoğu hastalık üzerinde olumlu etki sağladığını ve birçok hastalığa yakalanma riskini azalttığını kanıtlamıştır. 

Cevizin İçeriğinde protein, lif, Omega 3, Omega 6 yağ asitlerini barındırırken kalsiyum, demir, çinko, magnezyum, fosfor, bakır, selenyum, manganez minerallerini ve A, B1, B2, B6, C vitaminlerini bulundurmasından dolayı insan yaşamındaki önemi büyüktür.

Özellikle şeker hastalarının düzenli olarak ceviz sirkesi kullanmaları tavsiye edilir. Aynı zamanda kolesterol hastalığı ya da kalp ve damar hastalığı olan kişiler için ideal bir besindir.

Ceviz sirkesi şeker hastalığı, kolesterol rahatsızlıkları, doğal yolla zayıflama, mide ve sindirim sistemi rahatsızlıkları gibi birçok hastalığı doğal olarak tedavi edici ve önleyici özelliğe sahiptir.

Doğal Zayıflama ve Yağ Eritme Etkisi

Diğer bir yandan her gün düzenli ceviz sirkesi kullanan kişilerde, göbek yağlarında erime etkisi görülmektedir. Cevizin yağ yakma etkisi doğal fermantasyonla birleştiğinde müthiş bir yağ yakıcı doğal içecek meydana gelmektedir


Ceviz Sirkesinin Faydaları


  • Şeker hastalarında şekeri dengeleyici özelliği bulunmaktadır
  • İştahı azalttığı için fazla kiloların verilmesini sağlar,
  • Stres seviyesini düşürür,
  • Regl periyotlarının düzenlenmesini sağlar,
  • Kolesterol seviyesini dengeler,
  • Cilt lekelerinin giderilmesinde etkilidir,
  • Beyinde bulunan hücrelerin yenilenmesini ve daha sağlıklı olmalarını sağlar,
  • Kabızlık sorununu giderir,
  • Sinir sisteminin güçlenmesine yardımcı olur ve
  • Sedef hastalığının tedavisinde etkilidir.

Ceviz Sirkesi Nasıl kullanılır?


Ceviz sirkesi yemeklere salatalarda istenilen miktarlarda kullanılabilir. Direk tüketilecekse 1-2 tatlı kaşığı sirke 1 bardak suya sulandırılarak günde 2 defa tüketilebilir.


Ceviz Sirkesi Kullananlar - Kullanıcı Yorumları


Ceviz sirkesini kullananların bazı yorumları ( İnternetten çeşitli ürün satış sayfalarından ve forumlardan alıntılanmıştır)

👦 Ceviz sirkesinin Avrupa da zayiflamak ve diyabet için kullanildigini duydum,  1 aydir kullanıyorum seker hastaligimda ciddi sekilde olumlu etkisi oldu ve kilo verdirdi. 

👦 Bu muhtesem bisey inanilmaz zayiflamak icin aldim bir hafta olmadi daha etkisi gozle gorunur bir sekilde

👦 Sirkenin lezzeti cok guzel ve birkac gunden sonra faydasini hemen göruyorsunuz. Seker hastaligina cok iyi geliyor, doğal olarak kilo verdiriyor. 

👦 Selam arkadaşlar ceviz sirkesini yurt dışında ikamet eden şeker hastası bir arkadaşım tavsiye etti kendisi şeker hastalığından tamamen kurtulduğunu söyledi bende yüksek şeker hastasıyım hatta o kadar yüksek ki şeker şuan gözlerime vurdu çizgileri kesik ve eğik görüyorum ve arkadaşımın tavsiyesiyle bu ceviz sirkesini aldım ve kullanmaya başladım bir şişe bitmek üzere aynı zamanda da diyet yapıyorum fakat diyete tam uymadım uymadığım halde 15 günde iki yağdan kilo verdim diyetisyene gittim diyete tam uymadığımı söyledim tartı makinesine çıktığımda 300 g ödemden 1.5 kilo göbekteki yağımdan gitmiş diyetisyen çok şaşırdı ve ne yaptığımı sordu bende sabah akşam yemeklerden yarım saat önce iki yemek kaşığı sirkeyi bir çay bardağı suyla karıştırıp içtiğimi söyledim devam etmemi söyledi gelelim şekere ceviz sirkesi kullanmadan önce insülin ve şeker ilacımı kullandığım halde yemekten iki saat sonra ölçüm yaptığımda şekerim 250 civarı oluyordu şuanda aynı değerlerde ilaçlarımı kullanıyorum şeker sonucum 80 90 çıkıyor hatta açlık kan şekerim 45 şe kadar düştüğünü bile gördüm ve insülin dozajını düşürdüm belki inanmayacaksınız ama gözlerimde bulunan şekere bağlı ödemler yok denecek kadar azaldı şuan normal görmeye başladım şiddetle tavsiye ederim yalnız ilk kullanımda bir faydası olmuyor gibi görünüyor 500mg bir şişenin üçte biri bittiğinde etkisini göstermeye başlıyor ben bu notu benim gibi şeker hastalığından çaresiz kalanlar için yazma gereği duydum inşallah sizlere de faydası olur.


Ceviz ile ilgili diğer yazılarımıza da gözatabilirsiniz.

En çok sorulan sorular: ceviz sirkesi ile zayıflayanların yorumları, alman ceviz sirkesi faydaları, ceviz sirkesi zayıflamak için nasıl kullanılır, ceviz sirkesi kullananların yorumları

-- sponsor içerik --

---