Televizyondaki reklamlar aracılığı ile Cep telefonu alıp memnun kalmayan, iade etmek için her türlü yola başvuran ancak bunda başarılı olamayan binlerce mağdur insanımız var. Bu dolandırıcılığa devlet yetkilileri müdahale edememekte ve dolandırıcı firmalar kazançlarına devam etmektedir. Bu tuzağa ortak olan Tv kanallarına da Rtük müdahale edememekte ve mağdurların sayısı her geçen gün artmaktadır.

Televizyondan Cep Telefonu Alan Kişilerin Şikayetleri!

Sizler için mağdur olan insanların şikayetlerini firma isimlerini vermeden sayfamızda yayınlıyoruz. Bu konuda yorumları okuyarak, insanların nasıl dolandırıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

*********  televizyon yayınlarınızda reklamını yaptığınız telefon note k1 xperia cep telefonudur. Tarafıma gönderilen telefon vmaxx ds3 marka cep telefonudur. İade sebepleri; her şeyden önce TV yayınlarında reklamını ve pazarlamasını yaptığınız telefon ile sipariş karşılığında kargo ile gönderilen telefon marka ve model olarak tamamen farklıdır.
Gönderilen telefona sim kart takıldığı halde sim kaydı başarısız mesajı veriyor. Telefon sim karttaki rehberi gördüğü halde görüşme yapmak için arama yapmıyor.
 ******** dan sipariş vermiş olduğum telefon yerine başka model bir telefon geldi. Şikayet hattını aradığımda telefonda bekletiliyorum ve sonunda sonra tekrar arayın diyor.
**** tvde telefon reklamı yapılıyordu arayıp KNOT1 adlı telefon için sipariş verdim. 11.02.2014 tarihinde XPERİA3 adlı telefon geldi. Yanlış telefon gönderdiler ve gelen telefon çok kötü durumda dokunmatiği bile çalışmıyor. Hemen ertesi gün aradım ptt aracılığıyla 12.02.2014 tarihinde telefonu iade ettim.
Bir hafta içinde para iadesi olacak sizi arayıp hesap numaranızı isteyecekler dediler. Arayan soran olmadı. Bir ay boyunca tekrar tekrar aradım, sizi arayacaklar vs diye oyalıyorlar para iadesi ya da telefon gönderilsin dedim. Ne telefon ne de para iadesi hala yapılmadı. Müşteri hizmetlerini sürekli arıyorum 3. sıradasınız 2. 1. küt telefon kapatılıyor.
18.12.2013 tarihinde *** şirketinden telefon aldım fakat başka marka ve arızalı bir telefon gönderildi. Memnun kalmadığım için ürünü 18.12.2013 tarihinde geri iade ettim fakat param geri iade edilmedi.
Tv kanalında reklamını gördüğüm Not k-1 cep telefonu fiyatı ve özellikleri bana cazip geldi. Televizyondaki numarayı aradım hemen sipariş hattı telefonu açtı. Sipariş verdim siparişten üç iş günü içinde ürün geldi. Reklamı yapılan telefonla alakası olamayan #xperia x3 bir telefon çıktı . Sipariş hattını aradım bu telefon reklamı yapılan telefonun olmadığını söyledim .
Bana *********  numarayı verdiler. Numarayı üç günden bu yana arıyorum ama ya tüm temsilcilerimiz şuan dolu daha sonra arayın yada şu an bekleyenler arasında 5.sıradasınız yanıtı alıyorum . Derdimi anlatacağım kimseye ulaşamadım. Tekrar sipariş hattını aradığım sorunu dinlemeyip hemen telefonu kapatıyorlar. Sonuç itibarı ile ben bu telefonu artık istemiyorum.
**** TV'de gördüğüm ******* notebook reklamından sonra notebook siparişi verdim, ancak notebook televizyonda göründüğü gibi çıkmadı, oyuncak bilgisayar gibi.
Bu yüzden iade edip paramı almak istedim, iade ettim ve yaklaşık iki aydır aramama rağmen yetkililer her seferinde size döneceğiz diyerek beni oyaladılar ve aynısından başka bir bilgisayar gönderdiler, o da açılmıyor.
Ne paramı alabiliyorum ne de bilgisayar için aradığımda konuşabilecek birine yönlendiriyorlar, hatta azarlama seviyesine geliyor konuşmalarımız.

Not:Elbetteki bu tip satış yapan her firma dolandırıcılık yapmıyor ancak siz yinede dikkatli olun!
-- sponsor içerik --

---