Rıza Sarraf;ı Tutuklayan Büro Amiri;de Tutuklandı!

Nedirkibu.com

Rıza Sarraf;ı Tutuklayan Büro Amiri;de Tutuklandı!

Rıza Sarraf'ın da içinde olduğu ve Türkiye gündeminde bomba etkisi yapan olayla ilgili rüzgar tersine döndü.Şimdi Ebru Gündes'in eşi olan Rıza Sarraf dışarıda sefa sürerken Polis amiri gözaltında!

Polislerden biri, ekip otosuna binerken, "Kral çıplak!" dedi. Başkomiser Mehmet Akif Üner de, eliyle arabanın tepesine vurarak, "Rıza Sarraf soytarısına darbe yapan büro amiriyim" diye seslendi.

'Sarraf soytarısına darbe yapan polisim'
Rıza Sarraf;ı Tutuklayan Büro Amiri;de Tutuklandı!
22 Temmuz Operasyonu’nun üçüncü dalgasında gözaltına alınan polislerin sayısı 17’ye yükseldi. Emniyet mensuplarının Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki adli muayeneleri de devam ediyor.

Bazı polisler, muayeneden çıkarken, ekip otosuna bininceye kadar tepkilerini dile getiriyor. Öğleden sonra muayeneye getirilen polislerden biri, "Kral Çıplak!" diyerek arabaya bindi.

"RIZA SARRAF SOYTARISINA DARBE YAPAN BÜRO AMİRİYİM!"

Üzerinde "Sı-fır!" yazılı siyah tişört bulunan bir polis de, eliyle ekip otosunun tepesine vurarak, "Rıza Sarraf soytarısına darbe yapan büro amiriyim. Başkomiser Mehmet Akif Üner. Suçlama, darbe. Mağdur da Rıza Sarraf soytarısı" dedi.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)