Show Tv Ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışması ile ilgili ayrıntılı bilgileri Nedirkbu.Com da takip edebilirsiniz.

Bu Tarz Benim Yarışmacı resimleri

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarın gece yayınlanacak olan Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, ünlü türkücü Dilberay konuk jüri koltuğunda oturacak. Yarışmacılar, Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.



En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışan 13 yarışmacı ilk büyük sınavlarını birinin eleneceği haftanın finalinde verecekler. Yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıkacaklar. Jüriden en düşük puanı alan yarışmacı ile arkadaşları tarafından elenmek üzere en çok adı verilen yarışmacılardan biri, jüri tarafından oy birliğiyle elenerek yarışmaya, hayallerine ve 100 bin liraya veda edecek.


Show Tv Bu Tarz Benim Kızları;
Aycan Şencan - Nurcan Şencan ikiz kardeşler İsveçte doğdular Los Angeles’de 8 yıl yaşamışlar.
Özlem Özden 33 yaşında Kamu Yönetiminde Yüksek lisans yapmış. İstanbulda yaşıyor. yarışmaya fark atmaya gelmiş.
Gizem Güler 24 yaşında İstanbul’da yaşıyor ve modellik yapıyor. Tarzını burda göstermek istiyor.
Ayşegül Melisa Doğan 23 yaşında İstanbul’da yaşıyor. Modayı mesleği olarak gören ve herkesten daha avantajlı olduğunu söylüyor. Dikimi kendi de yapıyor.
Melek Balkan 25 yaşında iddialı İzmir’de yaşıyor ve İzmir’li kızların tarzını yaşatmaya geliyor.
Ayşenur Balcı 19 yaşında dansçı ve oyuncu masallara inanır ve masal kahramanlarınada. Bu yarışmanın kendi masalı olacağına inanıyor.
Nur Bozar 24 yaşında. Yarışmaya katılmasının amacı kendi tarzını yansıtmasıdır.
-- sponsor içerik --

---