Trabzonda ki Yeni Stadın İsmi Belli Oldu!

Nedirkibu.com
Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nin adı ‘Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’ olarak değiştiriliyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nin adının ’Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’ olmasını gündeme getirildi.

Kentin Akyazı Mahallesi’nde inşaatı süren, içinde stadyumun yanı sıra, antrenman sahaları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binası, tenis kortları ve spor tesisleri bulunan Akyazı Spor Kompleksi’nin adının değiştirilmesi bugün Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında gündeme getirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kompleksin adının ’Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’ olarak değiştirilmesini önerdi. Yapılan oylamada MHP’li bir üyenin itiraz ettiği önerinin oy çokluğu ile Kültür Komisyonu’na sevki kararlaştırıldı.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)