Güllerin Savaşı dizisinde yer Taner Karakteri ile ekranlara gelen. (Uğur Kurul) kim, kaç yaşında, bilgileri nedirkibu.comda bulabilirsiniz.

Uğur Kıral Kimdir, Uğur Kıral Resimleri
Uğur Kıral Kimdir, Uğur Kıral Resimleri
Kanal D'nin yaz sezonunda sevilen dizilerinden biri olan Güllerin Savaşı'nda Taner karakterini canlandıran Uğur Kurul, oyunculuğu ile dikkat çekiyor.

Güllerin Savaşı dizisinde Taner karakterini canlandıran Uğur Kurul,  23 mayıs 1991 istanbul doğumludur. Gelişim Üniversitesi öğrencisi olan Uğur Kurul şimdiye kadar Gillete katalog çekimi, Eti Wanted, Digitürk, Ülker Çokonat,Genç Turkcell ve son olarak Beren Saat ile patos reklamında başrol oynadı. Reklamlardaki başarısının ardından Sihirli annem ekibinde kendine rol bulmuş ve burada Barış karakterinde Cerenin sevgilisini oynadı.
Uğur Kıral Kimdir, Uğur Kıral Resimleri
Uğur Kıral Kimdir, Uğur Kıral Resimleri
Güllerin Savaşı Taner karakteri ile izleyicilerden tam not alan Uğur Kurul dizide Sipahi Ailesinin torunu rolünde karşımıza çıkıyor. Aileye hizmetçi olarak giren annesinin dünyaya “istenmeyen bir bebek” olarak gelip, Sipahi soyadının gücüyle istediği her şeye sahip olan Taner Hekimoğlu, dizide Gülru'nun ablası Yonca'nın aradığı zengin koca olarak adından söz ettiriyor. Yonca'ya aldığı pahalı hediyeler ile Yonca’nın hayallerine gidiş bileti olan Taner para harcamayı seviyor, lüks hediyeleri, arabaları seviyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde Taner ile Yonca arasında neler yaşanacak?

-- sponsor içerik --

---