Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Medcezir her hafta yeni bölümleri ile devam ederken, sevilen diziye yeni oyuncularda katılmaya devam ediyor. Sizlere Medcezir dizisi ile ilgili bilgileri aktarmaya devam ediyoruz. Medcezir dizisine yeni katılan karakter Burak Deniz isimli oyuncudur.


Burak Deniz Kadir İnanır'a Benzerliği İle dikkat çekiyor
Bilindiği gibi Mira'nın babasının iflasından sonra, mira taşınmak zorunda kalmış ve yeni bir mahallede yeni bir evde yaşamaya başlamıştı. Miranın yeni taşındığı mahalledeki komşusu olan Süreyya ve yeğenleri Mira'nın yeni arkadaşları olmaktadır.

Burak Deniz Medcezir dizisine katılarak dizide Aras karakterini canlandıracaktır. Dizi izleyicileri tarafından oldukça beğenilen ve bir anda sevilen oyunculardan olan Aras karakteri yani Burak Deniz hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

Burak Deniz daha önce Kaçak dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırmaktaydı. Yakışıklı oyuncu Burak Deniz hakkında merak edilenler ve burak deniz biyografi bilgileri ile yakışıklı oyuncunun resimleri yazımızın devamındadır.

Medcezir Dizisinde Aras Karakterini Canlandıran Kim?

Burak Deniz Kimdir
Medcezir dizisinde Aras karakterini canlandıran Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. Daha önce Kaçak dizisinde de rol alan ve tanınan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, ilk olarak Kolej günlüğü dizisi ile başarılı bir oyunculuk sergileyerek tanınan ve sevilen oyunculardan biri olmayı başarmıştır.

Kolej Günlüğü dizisinin yanı sıra Sultan dizisinde de rol alan Burak Deniz, bu dizide ise Şeyhmus’un kardeşi Tarık karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kaçak dizisinde İsmet Ali’nin oğlu olan Burak karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Medcezir dizisinde Aras karakteri ile diziye dahil oldu. Burak Deniz, Mira’nın yeni taşındığı mahalledeki komşusu Süreyya’nın yeğeni olarak izleyici karşısında olacak.


-- sponsor içerik --

---