Çilingiroğlu'nun sevgilisi Sercan Yaşar'a, alkollü araç kullanan Helin Avşar'ı kurtarmak için suçu üstlendiği iddiasıyla dava açıldı. Yaşar ifade vermezse tutuklanacak.
Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, geçen 31 Mayıs gecesi trafik ekipleri tarafından durduruldu.Yapılan incelemede Avşar, 2.04 promil alkollü çıktı. Ancak o sırada araçta olan Zehra Çilingiroğlu'nun sevgilisi Sercan Yaşar, "Aracı ben kullanıyordum" dedi. Savcılığın yaptığı incelemede Zehra Çilingiroğlu ile sevgilisi olduğu iddia edilen Sercan Yaşar'ın, yolcu koltuklarında oturduğu tespit edildi. Mahkeme; Yaşar'ın suçu üstlendiği gerekçesiyle iki yıla kadar hapsini istedi. Adresinde bulunamayan Yaşar ifade vermezse tutuklanacak.
-- sponsor içerik --
---
---
Kategori:
Magazin
Yorum Gönder
0 Yorumlar
Değerli Ziyaretci;
1- Okuduğunuz konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve sizinle aynı sayfadaki yazıyı okuyan kişilerle bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır.
3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.