Elma Sirkesi Gribe İyi Gelirmi? İle ilgili yazımızı şifalı bitkiler kategorisinde paylaşıyoruz.

Elma Sirkesi Gribe İyi Gelirmi? Elma Sirkesi ile Grip Tedavisi
Elma Sirkesi Gribe İyi Gelirmi? Elma Sirkesi ile Grip Tedavisi
İngiliz bilim adamları gribe karşı elma sirkesi hakkında araştırma yapıp, 15 sene boyunca da bu araştırmayı devam ettirmişler. Elde edilen sonuç, sirke ile grip tedavisinde başarılı olunduğunu göstermiş. Sadece grip de değil, elma sirkesi, üst solunum yolları hastalıklarında etkili oluyormuş. Bizim aramızdan da bu uygulamayı deneyen, ve internet ortamında paylaşan Türk arkadaşlarımız olmuş. Peki gribe karşı elma sirkesi nasıl kullanılır?

Sirke İle Grip Tedavisi Nasıl Yapılır?

Yapılması gereken şey oldukça basit. İlk olarak organik elma sirkesi bulmalısınız.

Grip olacağınızı hissettiğiniz anda, her gün iki kere şu uygulamayı yapın: (Midenizde yanma hissetmiyor; ya da mide ülseri problemleri yaşamıyorsanız…) Yarım fincan elma sirkesinin içerisinde bir tatlı kaşığı balı, tahta olması önerilen bir kaşık ile karıştırarak eritin. Sonrasında da hazırlamış olduğunuz bu karışımdan, her seferinde taze hazırlamak sureti ile günde iki kere için.

Verilen bilgilere göre, antibiyotiklerden daha etkili olan bu yöntem ile, hem gribin önünü kesiyor, hem de bir kaç sene boyunca grip olmuyorsunuz… Mide problemleri olanlar dışında, herhangi bir yan etki yaratmayan tamamen doğal bu yöntemi denerseniz ne kaybedersiniz?
-- sponsor içerik --

---