Kanseri Tedavi Eden Bitki Andız Otu'mu?
Kansere iyi gelen bir bitki olduğu iddia edilmekte, ancak bitkinin tam adı bitkiyi dağıtan kişide bilmediğinden tam olarak belli değil. Ancak görüntü itibari ile otun andız otu olduğu belirtiliyor.

Manisa’da kendi topladığı otlarla insanlara şifa dağıtan Lütfü Acet, kanseri tedavi eden bir bitkinin bulunduğunu belirterek bitkini kanseri 20 günde yendiğini söyledi. Kendisi de ölüm noktasındayken kanseri yenen Acet, 30 yıldır bitki sayesinde insanlara ulaşıyor.

20 günlük bir kullanımın ardından kanserin tamamen tedavi edileceğini belirten Acer, “Kanser hastası 20 gün bu ottan kullanırsa hiçbir şeyi kalmaz. Bütün kanser türleri için geçerli. Son zamanlarda çok yoğun bir talep var. Artık isteğe yetişemiyoruz. Topladığımız otları sadece bize gelene veriyoruz artık, durumu acil olana daha çabuk ulaşmak istiyoruz”diye konuştu.

Konu ile ilgili video



Akhisar’ın Seyit Ahmet Mahallesi’nde insanlara dağdan topladığı otlarla şifa dağıtan Lütfü Acet, kanser hastalığını nasıl tedavi edildiğini anlattı. Kanser otu adlı otun 20 günlük kullanımının ardından kanserin vücuttan atılacağını ifade eden Acet, “ Yıl içinde bahar ayları ve Ağustos ayı arasında kanser otunun toplanması gerekiyor. Ağustostan sonra olmaz. Belirli yükseltiye sahip dağlık bölgelerde yetişiyor. En iyi etkiye sahip olanları ise Manisa’da yetişiyor. 1987 yılından bu yana yani 30 yıldır ben bu otu kanser hastalarının ulaşmasını sağlıyorum. Bunu da sadece Allah rızası için yapıyorum. Hastalardan herhangi bir ücret kabul etmiyoruz. Bir kuruş almışlığımız yok”dedi.

Kanserden öleceği anda ot sayesinde kanseri yendiğini söyleyen Acet, “Kendim yaşadım bu acıyı. Bu hastalığı 6 sene geçirdim. Profesörler hiçbir şekilde tedavi olamayacağımı, öleceğimi söylediler. Gırtlak kanseriydim. Kara kara düşünürken bir şekilde bu kanser otu karşıma çıktı. Kaynatıp içtim, kanatıp içtim. 30 gün boyunca. Sonra kontrole gittiğimde hiçbir belirtinin kalmadığını söyledi doktorlar. Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bildiğimden kanserden dertli kişilere yardım etmek istiyorum. Ben nasıl şifaya kavuştuysam, onların da kavuşmasını istiyorum”dedi.

Lütfü Acet ile ilgili bir telefon numarası mevcut ancak son arayan kişiler telefon numarasının açılmadığını ilettiler. Ayrıca kargo ile gönderilmediğini biliyorum.Ancak yineden siz aşağıdaki telefon numarasını ve adresini bi köşede bulundurun. Diğer bir yöntem ise Manisada bulunan aktarcıların numaralarını araştırın ve onlara danışın. Ücret karşılığı gönderme ihtimalleri yüksek.


Kanser Otu Nasıl Temin Edilir

Kanser otu Manisa’nın Akhisar İlçesi Seyit Ahmet köyüne giderseniz ve durumunuzu oradaki köy halkından insanlara anlatırsanız size temin etmeniz konusunda yardımcı olacaklardır. Hatta sizlere nasıl kullanmanız gerektiğini de anlatacaklardır. Temin etmenin en kesin yolu budur.

Kanser Otu Kullanma Talimatı
1 litre suyu kaynattıktan sonra 2-3 orta boy otun dalından elinizle bölerek kaynayan suyun içine atıp 12 dakika (10-15 dakika) kaynatın. Kaynattıktan sonra cam bir sürahiye doldurun. Elde ettiğimiz 1 litre suyu uyandıktan yatana kadar tüketilecek. 21 gün bu işleme devam edilip hastalığınızın durumuna bakılacak. Büyük ölçüde değişme olması gerektiği söyleniyor. İnsan zaten kendinde bu durumu hisseder. Daha da emin olmak isterseniz tekrar doktor kontrollerinden geçerek durumu teyit edebilirsiniz.

Kanser Otunun Saklama Koşulları
Temin ettiğiniz kanser otunu kesinlikle güneş görmeyen bir yerde ya da odada bir gazetenin üzerine sererek kurutabilirsiniz. Daha sonra demetler haline getirip yine güneş görmeyen çürümeyecek bir yerde muhafaza edebilirsiniz.

Kanser Otu Hangi Kanserlere İyi Geliyor
Şuan için tespit edilmiş; gırtlak, ağız, meme kanseri türleri. Diğer tüm kanser çeşitlerine de iyi geldiği söyleniyor.

Alıntıdır

İnternette bulduğum bazı yorumlar:

Zeki
Arkadaslar ben akhisarda ikamet ediyorum lutfu amcayla cok kez hasta goturduk onceden ottan herkese gonderiyodu ama bizim utanmaz insanlarimiz hasta olmadan otu alip ticaretini yapmislar onun icin sindi hastayi gormek istiyor bende telefonu var ama yazsamda gorusseniz bile hastayi istiyor seyitahmet turbesinde yeri var oraya gelin isallh srlamlar
levent
arkadaşlar.Allah herkese acil şifalar versin.30.07.2016 günü biz akhisarda bu iki amcaya ulaştık.kapısının önünde türkiyenin her yerinden gelen araç plakalarını gördüm.çok kalabalık.şifa arayan herkes orada.amca şifalı otu hastayı görmeden kesinlikle vermiyor.benim izlenimin bu kadar talep karşısında o kadar otu kurutup,paketleyip,poşetleyip dağıtmasını aklım almadı.Allah adamcağızlara güç versin.arkadaşlar otu iyice araştırdım o bölgede.otun latince adı inula viscosa-yapışkan andız otu.elinizi sürdüğünüzde ellerinizi pamuk şekerine sürmüşsünüz gibi oluyor.ayrıca bu ot bence hemen hemen her yerde var.hasta arkadaşım bugün kullanmaya başladı.30 gün sonra size izlenimlerimi aktaracağım .ayrıca ben amca gerçekten iyileşenler oldu mu.sonuç nedir diye sorduğumda evellAllahın izni ile dedi.
sultan
ben kullandım Allah sizden razı olsun söyledikleri herşey gerçektir ben şifamı önce Allaha snra bu amcaya borçluyum
ismail
Ot için sizden para talep eden olursa itibar etmeyin, yaşlı dedeler bunu para için değil Allah rızası için yapıyor. Köye gidin dedeleri bulun, yada türbeye gidin size yardımcı olurlar. Bizim gibi bu durumunda olanlardan faydalanmak isteyen bu çeşit varlıkları nemalandırmayın. Allah tüm hastalarımıza şifa nasip eylesin.
Slh35
Arkadaşlar öncelikle tüm hastalarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum...Benim annemde meme kanseri kemik met....İzmirde ikamet ediyoruz internettwn duyunca bizde akhisara gittik türbeyi bulduk....Amcalar yoktu.Otunda olmadığını söylediler.Kapıda bir çok hasta gelen vardı..Bazı köyden vatandaşlar satıyor bu otu...Bizim şansımıza o gün amcalara toparlarken yardım eden genç bir arkadaş geldi ot toparlamaya gitceğini söyledi isteyenler gelebilie dedi...Orda bulanan bir kaç araçla bizde beraber arkadaşı takip ettik...Köyde biraz uzakta gönen yolu üzerinde ormanlık kenarı bir yere gittik...Otların daha önce toparlandığı çok belliydi hep kırılmış kuru dalları vardı...Bulmuşken toplayalım derken işi abartıp üç poşet dolusu toparladık...yapışkan bir ot...Toplamıza vesile olan arkadaş yıkanmadan gölgede bie hafta kurutun dedi bir demet kadarkuru otu bir litre kaynar suya atın gece yatana kadar tüketin dedi...ot içinde kalacak dedi....Otu görünce dikkattimizi çeken otun heryerde varoluşuydu....
Mert Ertürk
yengemin ablası için bu otu 3 ay önce kullandık.Allah razı olsun şuan durumu çok iyi.Hatta temin ettiğimiz bu otu 3 kişiye daha verdik özellikle meme kanseri kan kanseri bağırsak kanseri mide kanserine iyi geldiğini öğrendik
Yvz
Dün bir arkadaşım için yanına gitmiştim. Ancak suistimallerden dolayı hastayı görmeden yardım etmeyi istemiyor diye geri döndüm. Sabahları 9-10 civarı gelir ikindiye kadar oradaymış. Akhisarın seyit ahmet mahallesi mezarlığındaki türbenin bahçesinde yeri. Hastayı götürmezseniz işiniz olmaz. Allah tüm hastalara şifa versin.
zeliha
Suana kadar on gun oldu kullanali annemin gogsu alinmisti biz kullanmadan once,ameliyttan hemen sonra kullanmaya basladik annemin gogsunun alindigi yere iki hortum takmslardi pis kanı atsin diye normalde bir kac gun sonra kuruyor ve cikariyorlar suan iki haftayi gecti ve sivi halen ilk gunku gibi geliyor doktorlarda sasirdi nasil daha kurumadi diye ben bu bitkinin etkisi oldugunu dusunuyorum ilerleyen zamnlarda faydasi olup olmadigini tekrar bilgilendirmek amacli yazarim.Allah tum hastara sifa versin insAllah
fsl
Bu tür otlar okadar faydalı ise doktorlar 6-4 boşuna okuyorlar. Benim hastam küçük hücreli akciğer kanseri idi hiç bir fayda görmedi ve buna rağmen ikna edemediğimiz çevre yüzünden kemoterapi de kür aralarında verildi ve bu seferde beyaz kan daha sonra sarı kan değerleri düştü ve hastamiza kan ve artı vitamin protein ve calsiyum takviyesi yapıldı. . Bu durum hastamizin daha geç iyilesmesine neden oldu. . Bize bunu oneren kişinin kendi kizinda meme kanseri başlangıcı vardı ve ilac tedavisini red ederek otlara yöneldi ve yukaradada yazdığı gibi 20 günde biter dedikleri kitle 6 aydır bu ottan kullanılmasına ragmen en ufak bir küçülme olmadi kitlede ve buda yetmez gibi tedavi gecikti ... tabiki son karar sizin
Suna Durmus :Arkadaşlar bir yakınım halen kullanmakta bütün vücudu kanser sarmıştı şimdi sadece cigerinde ufak leke kaldı hastanız ile giderseniz alırsınız ücretsiz ama hasta yoksa otta alamazsınız para hediye kabul etmiyor gerçek ihtiyacı olan hasta gidip aliyo artı tıbbi yardım bi iznillah şifa oluyor 3 · 27 Eylül, 16:10
-- sponsor içerik --

---