Adana, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık altıncı şehri. 2016 yılı verilerine göre, 2.201.670 nüfusa sahiptir. İlin yüzölçümü 13.844 m2'dir. İlde km2'ye 159 kişi düşmektedir. (Bu sayı en çok Seyhan ilçesinde 1796 kişidir.)

Adanada Elektrikçi, Elektrikçi Adana
Adanada Elektrikçi, Elektrikçi Adana
2016 yılında TÜİK verilerine göre 4'ü anakent ilçesi (Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam) olmak üzere toplam 15 İlçesi ve belediyesi vardır. Bu ilçelerde 829 mahalle bulunmaktadır.

Türkiye'deki altıncı büyük metropolitan alan olup ülkenin önde gelen bir ticaret ve kültür merkezidir.

Adana'nın merkezi; Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan coğrafi, ekonomik ve kültürel bir bölge olan Çukurova'nın merkezinde bulunur. Yaklaşık 5,62 milyon insana ev sahipliği yapan bölgenin büyük bir bölümü, tarıma oldukça elverişli, geniş ve düz bir arazidir.

Aramalar: adana elektrikçi arayanlar - adana çukurova elektrikçi - adana'da elektrik tesisatçısı - adana elektrik malzemeleri - adana elektrik dağıtım firmaları - adana baraj yolu elektrikçi - adana seyhan elektrikçi - adana elektronik malzeme satıcıları

Adanada ki elektrikçiler, Adanalıların kendilerine ulaşabilmeleri için alt kısımda ki yorum formundan yaptıkları işleri, hizmet verdikleri bölgeleri ve iletişim numaralarını sayfamıza ekleyebilirler.
Not:Web sitesi bulunan yorumlar onaylanmayacaktır.

Adana Elektrik Arıza, Adana Elektrik Kesintisi, Adana Elektrik Ustası 
-- sponsor içerik --

---