2017 Teog sınavı soruları ve cevapları ile ilgili bilgiler için alttaki yazımızı okuyunuz. Soruların ve Cevapların bulubnduğu linke tıklayarak, 2017 Teog Soruları ve Cevaplarına ulaşabilirsiniz.
2017 Teog Soru ve Cevapları
2017 Teog Soru ve Cevapları İçin Tıklayın!

1 milyonun üzerinde ortaokul 8’inci sınıf öğrencisinin iyi bir liseye girmek için katıldığı ikinci dönem TEOG ortak sınavlarının ilk gün oturumları sona erdi. Türkçe, matematik ile din kültürü ve ahlak bilgisi oturumlarına katıldı. Öğrenciler gelen ilk TEOG yorumlarında ise ilk yapılan Türkçe sınavından çıkan çoğu öğrenci, soruların kolay olduğunu belirtirken, bazıları yazım yanlışı ve noktalama işaretiyle ilgili sorularda zorlandıklarını söyledi. Matematik ise öğrencilere göre düşündürücüydü. Öğrenciler zorlandıklarını anlatırken, matematiğin eleyici olabileceğini belirttiler. Adaylar, din kültürü ve ahlak bilgisi oturumunda da şaşırtıcı bir soru olmadığını anlattılar.

Siz de 2017 TEOG sınavı sorularının yorumlarını haberimizin yorum bölümüne yazın milyonlar TEOG soruları ve yorumlarını okusun.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son dakika açıklaması yapıldı ve TEOG soruları çözümleriyle birlikte yarın (27 Nisan) saat 14.00'te itibariyle eba.gov.tr üzerinden açıklanacak.

2017 Teog Matematik Soruları ve Cevapları için tıklayın!
2017 Teog Türkçe Soruları ve Cevapları için tıklayın!
2017 Teog Din Kültürü Soruları ve Cevapları için tıklayın!
-- sponsor içerik --

---