Çinko, folik asit ve mineral deposu incir, kurusundan yaşına her haliyle şifa dağıtıyor. Erkeklerde sperm sayısını arttırıp cinsel soğukluğu gideren bu mucizevi meyve ayrıca, enerji verip yorgunluğu gideriyor, karaciğer rahatsızlıklarını engelliyor...

İncirin Faydaları, İncir Meyvesinin Sağlığa Yararları...

İncir; yaşından, kurusuna, yaprağından, reçeline kadar her haliyle şifa deposu olarak biliniyor. Faydaları saymakla bitmeyen bu meyve, yaz aylarının gelmesiyle tezgahlarda yerini alıyor.

Erkeklerde sperm sayısını arttıran incir, kadınlarda da cinsel isteksizliği ve soğukluğu gideriyor.

İçerisinde bulunan E vitamini ile kan dolaşımını arttırıp, cinsel dürtüleri harekete geçiriyor.
İncirin faydaları bunlarla da bitmiyor.

Tek başına pek çok hastalığa savaş açan mucizevi meyve, demir eksikliğinden kabızlığa, kanserden kan şekerinin düzelmesine kadar pek çok soruna şifa oluyor. Enerji verip yorgunluğu gideriyor.

Çinko, folik asit ve mineral bakımından zengin olan incir, geçmeyen öksürüğe ve karaciğer rahatsızlıklarına da yardımcı oluyor..

Genel Bilgilendirme:Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu nedirkibu.com'a ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız..Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılmış yazılardır.
-- sponsor içerik --

---