Gece Yatarken Sivilce Üzerine Sürün, Sabah Yıkayın...


Diş Macunu ile sivilceler geçiyor mu, Diş Macununun sivilcelere bir zararı olur mu? Diş Macunu kullanarak sivilceleri yok edenlerin yorumları ile ilgili bilgiler sayfamızdadır.

Diş Macunu Sivilcelere İyi Gelir mi?


Diş macunun sivilce tedavisinde kullanıldığını duymuşsunuzdur ancak diş macununun sivilceye iyi gelmesi için kullanılan diş macunun içeriği ve kullanacak kişinin cilt tipi de önemlidir. 

Diş macunu sivilceye iki şekilde iyi gelebilir; birincisi sivilceyi kurutarak küçültür ve daha çabuk iyileşmesini sağlayabilir, ikincisi ise sivilcenin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak kir, yağ gibi sivilcenin iyileşme sürecini uzatan faktörleri uzak tutar.



Sivilceler İçin Hangi Diş Macunu Kullanılmalı?


Sivilceleri diş macunuyla kurutmak için beyaz, başka bir özelliği bulunmayan ve dişi beyazlattığı söylenen “peroksit” içermeyen bir diş macunu bulmalısınız.

Uyarı: Diş macununun içinde bulunan bazı bileşenlerin sivilceyi iyileştirmek yerine ciltte alerjiye ve cildin daha çok kızarmasına, tahriş olmasına neden olabileceğini unutmayın.

Peroksit, methanol, alkol ve florid içeren diş macunları dişleriniz için iyi olabilir ancak cilt yüzeyinde kullanmak için uygun değildir.

Hangi Cilt Tipi İçin Uygun?


Hassas ve kuru cildi olanlar sivilce üzerine diş macunu sürmeden önce iki kere düşünmeli. 

Çünkü diş macunu, hassas ciltlerde kızarıklığa, kuru ciltlerin ise daha da kurumasına neden olabilir.

Cildin aşırı kuruması ise sivilcenin bulunduğu bölgede renk değişimine ve sivilce izine neden olabilir. 

Bu yüzden diş macunu yerine cilt tipinize uygun bir merhem kullanmak en doğru seçim olacaktır.


Diş Macunu İle Sivilce Tedavisi, Diş Macunu Kullanarak Sivilceleri Geçenler!
Diş Macunu İle Sivilce Tedavisi, Diş Macunu Kullanarak Sivilceleri Geçenler!


Ne Zaman Uygulanmalı?


“Doğru” diş macununu bulduysanız ve cildinizin diş macununa uygun olduğunu düşünüyorsanız, gece yatmadan önce yüzünüzü yıkayıp sivilcelerin üzerine az miktarda diş macunu sürebilirsiniz. 

Sabah kalkınca yüzünüzü ılık suyla tekrar yıkayın. 

Tahriş, kızarıklık veya aşırı kuruluk hissederseniz diş macunu kullanmayı bırakın ve uygun tedavi için bir cilt doktoruna danışın.

Sivilce sorunu olanlar Lazer ile sivilce tedavisini araştırabilir, İsterseniz sizin için yayınladığımız " Lazer İle Sivilce Tedavisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler " isimli sayfamıza gözatabilirsiniz.


Diş Macunu kullanarak sivilcelerini geçirmeye çalışanların yapmış olduğu yorumlar! Sizlerde soru ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

📣 Ben kullanıyorum sivilcelerim den eser kalmadı yüzü yakma falan da yok 1 hafta kullandım sivilcelerim küçüldü biraz daha kullanınca yok oldu bende şaşırdım ve cildim çok hassastır normalde aldırınca da kabarma falan oluyor aldırdıktan sonra bepanten gecede macun sürüyorum küçük sivilceleri yok ediyor büyükleri küçültüyor diyebilirim ilk denemede etkisini göreceksiniz yüzde korkuyorsanız da kolunuzda yada herhangi bir yerinizde olan sivilceye gece sürün sabah yıkayın eser kalmayacak eski halinden.


📣 Burnumdaki leke için denedim cildim şimdi kızardı fena halde ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin bu kızarık geçer mi?

📣 Ben 3 gün sürdüm sivilcelerim yavaş yavaş küçüldü ve yok oldu diyebilirim ama vücudum hiç kuru olmadığını rağmen şu an yüzüm hepsi kabuklaştı.

📣 Arkadaşlar macunu komple yüzünüze sürerseniz tabi ki de tahriş veya kızarıklık olur. Cildiniz hassas veya çok kuruysa kullanmayın merhem kullanın. 
Benim cildim ne yağlı ne kuru, normal. Gece değil de sabahları uyandığımda sivilcelerin üstüne sürüp, 5 dakika bekleyip yıkıyorum ve 3 günde sivilceler kayboldu, ayrıca siyah noktalara da iyi geliyor.
 
-- sponsor içerik --

---