Dünyanın En Kısa Boylu Mankeni, Dru Presta !
Bir zamanlar manken olabilmek için mutlaka uzun boylu ve incecik bir fiziksel yapıya sahip olmak gerekiyordu belki, ama bugün durum bambaşka. Artık çok uzun boylu olmayan ya da alışılmışın dışında bedensel ölçülere sahip genç kadınlar da moda dünyasında adlarından söz ettirebiliyor.
Dru Presta da bunlardan biri.

İşte onun küçük bir kasabada başlayıp pırıltılı Los Angeles'a uzanan ilginç öyküsü.

Dünyanın En Kısa Boylu Mankeni, Dru Presta !

21 yaşındaki Dru Presta, bundan iki yıl önce en büyük hayalini gerçekleştirmek için yani model olmak için Los Angeles'a gitti.


Bugüne kadar kabul edilmiş bütün kurallar aksini söylese de Presta 1 metre 10 santimetrelik boyuyla önce Instagram'da adını duyurdu,sonra da gerçekten model oldu. Böylece modellik için ille de herkesten daha uzun boylu olmak gerekmediğini gözler önüne serdi.

Dünyanın En Kısa Boylu Mankeni, Dru Presta !
Dru Presta, Los Angeles'a taşındıktan sonra önce moda pazarlamacılığı dalında eğitim gördü. Ama bir yandan da model olarak kariyer yapabilmek için elinden gelenin en fazlası için gayret gösterdi.

Önceleri mağazalardan bulup kendi kendine kombinlediği kıyafetlerle çektirdiği pozları Instagram sayfasında paylaşmaya başladı. Sonra da dikkat çekti ve modellik kariyerine başladı.

Dünyanın En Kısa Boylu Mankeni, Dru Presta !
Dru Presta, Los Angeles'a taşınıp hayallerine giden yolda adımlar attıkça kendine olan güveninin de arttığını söyledi. Genç kadın "Kamera karşısında kendimi çok farklı, güvenli ve seksi hissediyorum. Kamera karşısında olmak içimdeki bambaşka Dru'ya ortaya çıkarıyor" diye konuşuyor.

Dünyanın En Kısa Boylu Mankeni, Dru Presta !
Dru Presta, yapmak istediklerini fiziksel görüntüleri yüzünden erteleyen insanlara ilham kaynağı olmak istediğini de sözlerine ekliyor: "İnsanların yapmak istedikleri her şeyi yapabileceklerini göstermeye çalışıyorum.

Özellikle de benim gibi cüce olan kişilere eğer model olmak istiyorlarsa bunu başarabileceklerini söylüyorum."
-- sponsor içerik --

---