İşleri Kolaylaştırmak İçin Okunacak Dualar


İşi gücü rast gitmeyenlerin okuyacağı, işlerde kolaylık için dualar yazımızdadır. 

Unutulmamalıdır ki dünya dua üzerine kurulmuştur.

Bu duayı abdestlı abdestsız hıc onemlı degıl okuyabılırsıniz..Başına besmele cekmenıze gerek yoktur belli sayısı yoktur 3, 5 ,7 kere okunsa kafidir ..bir tesbih cekmenıze gerek yok yanı .. bu sihirli kelimeler işlerin rast gitmesi için okunur

SÜMMES SEBİLA YESSERAHU..

KOLAYLIK DUASI


Okunuşu:
“Allahümme inni es’elüke’s-sebate fi’l-emri ve es’elu’azamete’r-ruşd.Ve se’eluke şukra ni’metike ve husne ibadetik.Ve se’eluke lisanen sadıkan ve kalben selima.ve e’uzü bi-ke min şerri ma ta’lem.Ve se’eluke min hayri ma  ta’lem.ve estağfiruke mimma ta’lem.İnneke ente allamu’l-ğuyub!”

Anlamı:
Allah’ım! Senden dinde sebat etmeyi ve doğruluğa azmetmeyi istiyorum.Nimetine şükretmeyi ve Sana güzel bir şekilde ibadet edebilmeyi istiyorum.Doğruyu konuşan bir dil ve eğrilikten uzak bir kalp diliyorum.Senin bildiğin her çeşit şerden Sana sığınıyorum.Bildiğin bütün hayırları Senden isterim. Bildiğin günahlardan dolayı Senden bağışlanma diliyorum.Şüphesiz Sen, gaybı en iyi bilensin.”

Zor İşin Kolaylıkla Halledilebilmesi İçin Okunacak Dua


“Yâ Bedi” ismini “Yâ bedîü’s-semâvati ve’l-arz” şeklinde okusa Allahü teala hazretleri onun o zor işini halleder.

Bir kimsenin önemli ve mühim bir işi olursa onun hallini bilemezse akşam ve yatsı namazı arasında“Yâ Reşîd” ismini 1000 kere okursa o işinin görülmesi kendisine kolay ve onun içi aydınlık olur.

İŞLERİN KOLAYLIĞI İÇİN OKUNACAK DUA


Rızkınızın bol ve bereketli olması için, işlerinizin kolaylığı için için her gün 90 defa aşağıdaki dua okunur.

“Allahü latıyfün bi ibadihi yerzuku meyeşaü ve hüvel kaviyyül aziyz”

-- sponsor içerik --

---