İşlerin Artması, Müşterilerin Çoğalması İçin Okunacak Dualar

Bol satış yapmak ve bol müşteri için okunacak dualar

Bir işyerine Allah’ın isimlerinden “YA FETTAH VE YA REZZAK” isimleri gümüş bir levha üzerine yazdırılıp asılmalı. Ve her gün işyerinin kapısını açınca aşağıdaki zikir Besmele ile okunmalıdır.

“YA FETTAH YA REZZAK” zikri (797) defa okunmalıdır. Bu zikri çeken insanların ,iş yerinde işlerine yetişemeyecek kadar bol işe kavuşur. Bu zikre devam eden kimseler hayırlı ve bol kazanç elde ederler.İşyerleri zararlı ve kötü şeylerden korunur.

**
İş Yerinizden Hayırlı Kazançlar Elde Etmek İstiyorsanız Dükkanınızın Kıbleye Bakan Duvarına YA REZZAK Şeklinde Arapça Olarak Yazın. Hergün Dükkanınızı Besmele ile Açtığınızda Bu Duvara Bakarak En Az 1 Defa Allahümme Ya El Rezzak Şeklinde Dua Edin.

**
Ticarethane sahibi olan kimseler sabahları işyerlerini açtıktan sonra aşağıdaki duayı yedi (7) kere okuyup ticarethanesinin içine üfürürse çok müşteri gelir ve bol mal satar. Büyük kazançlar elde eder.

Bu duayı yazıp veya yazdırıp ticarethanesinin yüksek bir yerine levha yaparak asmasında çok fayda vardır.

“Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme Rabbi Cebraile ve İsrafile ve Mikaile ve Azraile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube vet Tevrate vez Zebure vel İncile vel Furkanel Azim. Velahavle ve La Kuvvete illa billahil aliyyil azim. La ilahe illa hüvel Melikül haggul mübin. Muhammedin Resulullah Sadikul Va’dül emin. İnnallahe hüverrezzakul zül kuvvetil Metin. Ya Allah , Yarabbi  Ya hayyu Ya Gayyum Ya Zel Celali vel ikram . Eselüke Allahümme Bismikel azimel a’zam en terzugni rızgen helalen tayyiben bi rahmetike ya Erhamerrahimin.”
Amin

**

Bol müşteri için en etkili dua olarak Karınca duası gösterilir.

Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme Rabbi Cebraile ve İsrafile ve Mikaile ve Azraile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube vet Tevrate vez Zebure vel İncile vel Furkanel Azim. Velahavle ve la kuvvete illa billahil azim. La ilahe illa hüvel melikül haggul Mübin. Ya Allah ya hayyu ya gayyum Muhammedin Resullullah sadikul va'dül emin. İnnallahe hüverrezzakul zül kuvvetil metin. Ya Allah, Yarabbi, Ya hayyu Ya gayyum Ya Zel Celali vel ikram. Esselüke Allahümme Bismikel azimel azam en terzugni rızgen helalen tayyiben bi rahmetike ya Erhamerrahimin.

Bu dua, 5 adet kağıdın üzerine ayrı ayrı yazılır, dükkânın 4 duvarına asılır bir tane de üzerinde taşınırsa rızık bollaşır.
Satılmayan bir malın üzerine 7 defa okunursa  Allah’ın izniyle o mal satılır.

Karınca Duasının Meali

Hz. Süleyman devridir Kuraklık ve kıtlık her yeri kavurmaktadır. Hz. Süleyman mümin bir toplulukla beraber, şehrin dışına, yağmur duasına yönelmiştir. 

Yolda bir karınca dikkatini çeker… Zavallı hayvan sırtüstü yatmış, ayaklarını göğe doğru uzatmış, debelenip dua etmektedir. Karıncanın duasına kulak kabartır, Hz. Süleyman… karınca demektedir ki: “ALLAH’ım bizi Sen var ettin… Ve Senin rahmetin olmadan biz yaşayamayız Ya, bize su verirsin ya da bizi helak edersin. Emir, ferman Senindir.”

Gözleri yaşarır, peygamberin… Ve az sonra Cebrail’in getirdiği bir haberle de coşar, taşar, ağlamaya başlar..Cebrail, o karıncanın duasının kabul edildiği haberini getirmiştir.”

Peygamber yanındaki topluluğa döner:
“Dönün” der “Siz başkasının duasıyla sulanacaksınız.”
-- sponsor içerik --

---