Ucuzluk Marketlerinde Birşeyler Oluyor!

Bildiğiniz gibi Türkiye'de 3 Market günden güne piyasa lideri olma konusunda birbiriyle rekabet eder hale gelmişti, Öyleki mağaza sayıları 10 binlere yaklaştı. Her köşe başında bu marketleri görebilmek mümkün. Peki Eski rekabet devam ediyor mu?

Forum sitelerinde ve sözlük tarzı sitelerde bu konu ile çok yazılmış çizilmiş tartışılmış. Sonuç ise artık eski uygun fiyatların kalmadığı görüşünde birleşilmiş.

Örneğin aynı markalı bir ürün bir markette 5 TL ye satılıyor peki diğer markette kaç lira? Biz bunu inceledik ve gördük ki yaklaşık %80 ürünün fiyatı bu 3 mağazada da aynı fiyattan satılıyor. Yani ortada bir fiyat anlaşması var! Aklımıza gelen soru ise şu oldu rekabet günleri geride kaldı kaymak yeme dönemine mi girdi bu firmalar.

Diğer market fiyatları ile bazı ürünleri karşılaştırdık ve gözüken o ki artık bazı ürünler diğer marketlerde daha uygun satılıyor bu üç market te bazı ürünler daha yüksek fiyattan satışa sunuluyor.

Sizlerde artık en ucuz ürünler bu marketlerde satılıyor önyargısındaysanız fiyatları tekrar gözden geçirmenizi ve piyasa fiyatlarını araştırıp yine eskisi gibi alışverişlerinizi planlamanızı tavsiye ederiz.

Bilinçli tüketici olarak sizde bu fiyatlarda söz sahibisiniz. 5 TL lik ürünü 6 TL ye almaya devam edersiniz o ürünün fiyatı 5 TL ye inmez!
-- sponsor içerik --

---