Evliliğe ilk adımı atacak olan çiftler, Söz ile başlayan Nişan merasimi ile devam eden mutluluğa giden yolda, gösterişli ve unutulmaz bir Söz ve Nişan merasimi yapmak isterler.

Söz merasimi genelde Evde yapılan ve Aile büyüklerinin davet edildiği, ilk organizasyondur.
Nişan ise söz'den sonra yine yakın akraba ve arkadaşların davet edildiği bir merasimdir.

Salon veya mekan kiralayarak Nişan merasimlerini gösterişli yapmak günümüz şartlarında ekonomik anlamda Aileleri ve çiftleri oldukça zorlayabilir.

İşte bu nedenle son yıllarda Evde yapılan Söz ve Nişan organizasyonları oldukça popüler hale gelmeye başladı. Çiftler hem gösterişli bir mekan havasında istedikleri hayal ettikleri merasimi düzenlerken, hemde Salon veya Mekan kiralama ihtiyacı kalmayacağından ekonomik olarak bu yükten de kurtulmaktadırlar.

Günümüzde Nişan Söz organizasyonlarını yapan firmalar, Organizatörler mevcut.

Bu organizasyon firmaları Söz veya Nişan gibi merasimlerde, merasimlerin yapılacağı adresinize Pleksi veya Metal alaşımlı masalar, Çiçeklerlerle Tüllerle, Işıklarla süslenmiş Arka Fon yani tag'lar ve sütunlar gibi ekipmanları kurarak Söz ve Nişan için gerekli olan ekipmanları kullanımınıza sunmaktadırlar.

Satın alacağınız da en az 4,000-5,000 TL arası tutacak ve ek olarak da bunları hazırlamak için günlerce mağaza mağaza gezmeniz gerekecek bu alışveriş yerine bu ekipmanları 500-1000 TL arası değişen fiyatlar ile kiralayabilirsiniz.

Ankara'da Ankaralılara hizmet veren Pembe Peri Organizasyon 'a ulaşabilirsiniz.

Söz Masası Süsleme ve Kiralama, Nişan Masası Süsleme ve Kiralama, Nikah Masası Süsleme ve Kiralama  gibi özel günlerde Pleksi masa, Piramit Masa ve Arka fon Kiralama yapmaktadırlar.

Ayrıca gerekli aksesuarlara da buradan ulaşabilirsiniz.

Firma özel günler içinde Pleksi masa ve süslemeler konusunda hizmet vermektedir.

Pembe Peri Organizasyon internet sitesi > www.pembeperi.net

-- sponsor içerik --

---