Rüya yorumlarına baktığımızda, rüyada gelinlik görmek, güzel şeylerin olacağına delalettir. rüyada gelinlik görmek, güzel haberler alınacağına; ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir. rüyada gelinlik görmek, neşeli ve huzurlu günlerin kapıda olduğunu işaret etmektedir.



Rüyasında gelinlik gören kişi eğer rüyada gelinlik giymek gibi bir durum ile karşı karşıya kalmışsa, yakında evleneceğine dair bir rüya yorumu yapılır. rüyada gelinlik giymek, rüya yorumuna devam edilecek olunursa, rüyada gelinlik giyen kızın giydiği gelinlik temiz ve güzel ise, yaşanacak olan evlilikte mutlu olunacağı bilinmelidir; rüyada gelinlik giyen kızın giydiği gelinlik yırtık ya da eski ise, rüyada gelinlik görmek sonrasında evlenecek olan genç kız için yaşanacak olan evliliğin sonu belirsizdir; yani mutsuz bir son ile de karşılaşılabilir.

rüya yorumlarına bakıldığında, rüyada gelinlik görmek ile ilgili farklı bir rüya yorumu da şu şekildedir: rüyada gelinlik görmek, yazımızın başında da belirttiğimiz gibi, yeni olayların başlangıcına işaret etmektedir. Nasıl ki bir evliliğe başlandığında sonunun iyi ya da kötü olacağı bilinmezse, yeni başlayacak olayın da sonunun iyi ya da kötü olunacağına dair bir bilgiye, rüya yorumu ile sahip olunamamaktadır. rüyada gelinlik görmek aynı zamanda, farklı bir rüya yorumunda, gelinlik gören kişinin eline geçecek olan parayı işaret etmektedir.

rüyada gelinlik görmek, kısmet ve şans göstergesi olarak da belirtilmektedir. Farklı rüya yorumlarına bakacak olursak, rüyada gelinlik görmeyi farklı şekillerde; ve farklı pozisyonlara göre yorumlamamız da mümkün olacaktır. Örneğin:
Bir gelinin koluna girip gelinle birlikte yürüdüğünü gören kişi için yapılacak olan rüya yorumu: gelinin yanında olduğunu gören kişinin eline geçecek olan büyük miktarda kısmet ve paradır.
rüyada gelin olduğunu görmek için rüya yorumu: kısa zamanda büyük bir kısmet ile karşılaşacak olmaya işaret etmektedir.

rüyada gelin olduğunu görmek ile birlikte, gelinin de bir erkeğe doğru yürüdüğünü görmek, kısa zamanda kısmet ile karşılaşmak ile yorumlanmaktadır.

rüyada gelinlik görmek için rüya yorumu bir erkeğe göre yapılacaksa, erkeğin yakında evleneceği; evli ise de yakında çocuk sahibi olacağı şeklinde ifade edilmektedir.

rüyada gelin görmek müjdeli haber ile de yorumlanabilmektedir…
-- sponsor içerik --

---