Samsung 5S Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Samsung yeni telefonu Galaxy S5'i sundu. Galaxy S5 teknoloji piyasasının en çok konuşulan telefonu oldu. Samgung'un yeni telefonu Galaxy S5'in fiyatının Türkiye'de 2.250 TL civarında olacağı tahmin ediliyor.

samsung 5s

S5'İN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR

Merakla beklenen Galaxy S5 ile çekilen fotoğraflar nihayet yayınlandı. Samsung' tarafından yayınlandığı görüntüler bir çok internet sitesinde mevcut. (Bu fotoğraf Galaxy S5 ile çekildi)



16 MegaPiksellik kamera sensörüne sahip olan Galaxy S5, HDR+ ve Panning Shot özellikleri ile eşsiz bir fotoğraf deneyimi sunmayı hedefliyor. Galaxy S5, 0,3 saniyelik otomatik focus özelliğiyle bu alandaki rekoru eline alıyor

Selective Focus” özelliğiyle kullanıcılar ekran üzerinde istedikleri alana dokunarak o alanı netlerken eş zamanlı olarak profesyonel fotoğraf makinelerinde olduğu gibi zemini bulanıklaştırabiliyorlar.

iPhone 5s'te kullanılan ten rengini doğru bir şekilde yansıtılmasını sağlayan True Tone Flash isimli sarı ve beyaz renkli flaşlar, Galaxy S5'te de kullanıldı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5 daha satışa sunulmadan, S5'in mini sürümüne ait bulgular ortaya çıktı. Galaxy S5 mini yakında tanıtılabilir.

Bu yılın gözde cihazlarından biri olacağını özellikleri ile şimdiden belli eden Samsung Galaxy S5, 11 Nisan tarihinde 150 ülkede satışa sunulacak. Galaxy S5'in daha satışa sunulmasına 1 ay varken, mini sürümünün varlığına dair bulgular ortaya çıktı.

Samsung, Galaxy S3 ile cihazlarının özellikleri kırpılmış mini sürümlerini kullanıcıların beğenisine sunmaya başlamıştı. Galaxy S5'in de merakla beklenen mini sürümü iddiaları, sızdırılan bir liste sayesinde alevlenmiş oldu.

Samsung Galaxy S5 ile gündemi yoğun derecede meşgul ederken Samsung'un kullandığı işletim sistemi Kir Kat cephesidne yeni bir gelişme yaşandı. Android 4.4.2 KitKat güncellemesi, Galaxy S4'ün uluslararası sürümünü (GT-9500) kullananlara da sunulmaya başlandı.

Belçika, Yunanistan, Malezya ve Polonya'daki kullanıcılar, güncellemeyi OTA yoluyla aldıklarını doğruluyorlar. Konuma göre boyutu 362 - 424 MB arasında değiştiği gözlenen güncelleme, verilen bilgilere göre Android 4.3'e göre bazı performans artışları sunuyor. Güncelleme kademeli olarak dağıtıldığından Türkiye'ye gelmesi birkaç gün alabilir.
-- sponsor içerik --

---