Фотоэпилятор Silk`n Glide
Silk'n Glide Nedir, Silk'n Glide Nasıl Kullanınılır, Silk'n Glide Yorumları, Silk'n Glide İşe Yarıyormu, Silk'n Glide Kullanıcı Yorumları, Silk'n Glide Fiyatı, Silk'n Glide Ne Kadar, Silk'n Glide Kılları Yok Ediyormu?

Son zamanlar da reklamlarda gördüğümüz ve eskiye oranla fiyatlarının düştüğü lazer epilasyon cihazları ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Reklamlarda şuanda gösterimde olan Silk'n Glide marka lazer epilasyon cihazının satış fiyatı 500 tl ile 60 tl arasında değişmektedir. Lazer Epilasyon cihazı ile ilgili resmi sitesinde bulunan açıklaması ise şöyle;

2 AYRI TÜY GIDERME YÖNTEMI: PULSING VE GLIDING
Silk'n Glide 50.000 kolay bir şekilde uygulanabilen 2 ayrı tüy giderme yöntemine sahiptir. Pulsing veya Gliding yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz. Pulsing yöntemi, ışık atımı kullanılarak gerçekleştirilen klasik bir tüy giderme yöntemidir. Böylece ışık atımlarıyla vücüdunuzun istenilen bölgesine ayrı ayrı uygulayabilirsiniz. Eğer yüksek enerji seviyeleri kullanacaksanız en uygun ve en iyi yöntem budur.

Gliding yöntemi yeni, eşsiz ve çok hızlıdır. Silkn Glide 1,5 saniyede bir arka arkaya 1 ışık atımı yapabilir. Tüy giderme cihazı adeta cildiniz üzerinde kayar. Eğer düşük enerji seviyeleri kullanacaksanız en uygun seçenek budur. Ayrıca aceleniz varsa ideal bir çözümdür!

5 AYRI AYARLANABİLEN ENERJİ SEVİYESİ
Silkn Glideın sahip olduğu 5 ayrı enerji seviyesinden birisini seçin. Enerji seviyeleri cihazın hızını belirlemektedir. 1 en düşük, 5 ise en yüksek hız seviyesidir. Tüy giderme seansı esnasında ayarladığınız enerji seviyesi, cihazın üreteceği ışık atımı sayısını belirlemektedir. Silkn Glide 50.000 cihazını kullandığınız zaman, 50.000 ışık atımı 1 kullanıcının istenmeyen tüy sorununa uzun süreli çözüm bulması için yeterlidir.
-- sponsor içerik --

---