İşte Benim Stilim'de Kim Birinci Oldu?

Tv8 Kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi belli oldu.
İşte Benim Stilim yarışmasının finalinde konuk juri üyesi İdo Tatlıses'ti. Gece geç saatlere kadar yayın yapan programda birinci ise periscope'ta soyunan ve olay olan Ayşenur Balcı oldu.


Daha önce birinciye 150 bin lira verileceği açıklanmıştı. Final canlı yayınında bu değişti. Yarışmacılara ikinciye 150 bin liranın 50 bin lirasının verilmesini ister misiniz diye soruldu. Tüm yarışmacılar onaylayınca birinci olan Ayşenur Balcı 100 bin lira ikinci olan Nihal Candan ise 50 bin lira para ödülü aldı.

İŞTE BENİM STİLİM SMS OYLAMASI SONUÇLARI
 1.Ayşenur Balcı
2.Nihal Candan
3.Çiğdem Çelik
4.Özden Cerrahoğlu
5.Ayşegül Melisa Doğan
6.Gülşah Yılmaz

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ NELER OLDU?

 İşte Benim Stilim All Star final gecesine 6 yarışmacı kalmıştı. Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan jürinin önüne final kıyafetleri ile çıktılar. İşte Benim Stilim All Star birincisi SMS oylaması sonuçları ile belirlendiği için jüri bu kez oy vermedi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo da jüri üyeleri arasında yer alırken yarışmacıların aileleri de stüdyoda hazır bulundu. Ailesi tarafından reddedilen Ayşenur Balcı'yı izlemeye ise kimse gelmedi. Öykü Serter de ailesinden gelen olmadığı için Ayşenur Balcı'yı 'senin ailen jüri' diyerek doğrudan onlara döndürdü. Ayşenur Balcı o anlarda çok buruklaştı ve ağlamaklı oldu.Ayşenur Balcı tarz olmasına rağmen daha çok çalkantılı özel hayatı ile gündeme geldi. Periscopeden kafayı bulmuş halde yaptığı üstsüz canlı yayınla olay yarattı.


AYŞENUR BALCI KİMDİR?

Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde öğreniminedevam etmektedir.  İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların dışında oyunculuk ve dans ile de ilgilenmektedir.

Güzelliği ve giyimi ile oldukça dikkat çeken Ayşenur Balcı'nın vücut ölçüleri 80-60-90 dır. Ayşenur Balcı boyu 1,72 ve kilosu ise 52 kilodur. Yarışmadaki performansı sonrasında da oldukça popüler olan güzel manken Ayşenur Balcı, yarışmadan sonra katıldığı bir programda ettiği dans ile dikkatleri çekerken son olarak canlı yayın uygulaması olan Periscope da da üstsüz video yayınlayan Ayşenur Balcı sosyal medyada da bir hayli Gündem oluşturmuştu.

Yaşı: 21
Boyu: 1,72
Kilosu: 52
Göz Rengi: Ela
-- sponsor içerik --

---