Çağan Atakan Arslan blogger ile ilgili görsel sonucu
Çağan Atakan Arslan Kimdir, Çağan Atakan Arslan Resimleri

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı macera ve hayatta kalma yarışması Survivor 2016 Ünlüler kadrosu belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Tuğba Özay'ın dahil edildiği Survivor 2016 kadrosuna bu defa Güreşci ve boksör olan Çağan Atakan Arslan'ın da katıldığı açıklandı. Peki; Çağan Atakan Arslan kimdir?

Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkan Çağan Atakan Arslan, porfesyonel olarak güreş ve boks sporları yapıyor. Arslan, Survivor 2016 Ünlüler kadrosuna İbrahim Yattara, Tuğba Özay, Yılmaz Morgül ve Yunus Günce'den sonra katılacak beşinci isim oldu.

Çağan Atakan Arslan kimdir?
27 Ağustos 1989, İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır.

Çağan Atakan Arslan, modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında ''Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Arslan'ın idolü ise Guile'dir.



Çağan Atakan Başarıları

2007 - Kickboks Türkiye Şampiyonu
2009 - Wffa Free Fight Avrupa Şampiyonu
2010 - Muay Thai Türkiye Şampiyonu
2010 - Best Muay Thai Superlig Şampiyonu
2010 - Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonu
2010 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Üçüncüsü
2011 - Türkiye Muay Thai Şampiyonu
2011 - Best Muay Thai Süper Ligi Şampiyonu
2011 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonu
-- sponsor içerik --

---